25. tammikuuta 2017

Kuumaa - kylmää

Heräsin aamulla ihan hiestä märkänä. Otin peittoa pois päältäni ja yhtäkkiä aloinkin hytistä kylmyydestä. Jahas, kuumat aallot ovat täällä taas. Vitsi en muistanutkaan, kuinka inhottavia nuo kuumat aallot osaavatkaan olla :D Ja tästä se vasta alkaa.

Mittasin aamulämmön ja se oli noussut 36.48 asteeseen, mistä voinen päätellä clomifenin blokanneen estrogeenin onnistuneesti. Vielä maanantaina leukaani ilmestyi rykelmä inhottavia turvonneita ja kipeitä näppyjä, mutta tänään ne olivat jo kaikonneet ja jäljellä on enää vain pieniä punaisia pisteitä. Ah hormoonit, miten ihania oireita ne aiheuttavatkaan :D

Vielä pitäisi kaksi päivää nappailla clomifeneja ja sitten vaan jännityksellä odottelemaan kp 13:sta vasteultraa. Pistin Lifestä tilaukseen lisää foolihappoa ja tällä kertaa tilasin myös testiin macajauhetta tablettien muodossa. Oon törmännyt tuohon macaan monessa paikassa googletellessani hyvitä tärppivinkkejä ja nyt ajattelin viimein itsekkin kokeilla. Sen pitäisi kuulemma tasapainottaa hormonitasoja. Se on siis varmasti mulle ihan passeli rohto, jos vaan toimii. Ei auta kuin kokeilla.

Menkat alkaa olla jo pikku hiljaa loppu. Jotain onnetonta tuhruttelua enää. Kiitos paljon kaikille aiempaan tekstiini kommentoineille. Ehkäpä tämä oli vaan sattumalta vähän niukempi kierto ja ens kierrossa taas normimeiningillä :)

Odotan jo viikonloppua kovasti. Kutsuin pari läheisintä kaveriani minun ja mieheni kanssa syömään ja ruokailun jälkeen mennään meille katsomaan elokuvaa (Bad moms, haha) ja sitten syödään ihanaa triplasuklaajuustokakkua ja juodaan skumppaa taas kerran kasvaneen vuosikertani kunniaksi :D Pieni herkuttelu sallittakoon.

Oke, palaillaan taas!

3 kommenttia:

  1. Aih kuulostaa hyvältä suunnitelmalta <3 Ja mä niin muistan noi kuumat aallot Clomiajoilta, Letrot ei niitä tosin ole aiheuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? :O Mäkin haluun sit ne seuraavaks :D nuo kuumat aallot on ihan persiistä.

      Poista
    2. Mä kyllä tykkäsin Letroista enemmän. Ja ne aikaistin sen oviksenkin! :D Mitä Clomit ei tehnyt

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)