2. lokakuuta 2019

Voisko ne nyt vaan jo alkaa?

Tänään mennään kierronpäivässä 36. Pitikin mennä innostumaan edelliskierron lyhyydestä, kun nyt vedetään tietysti oikein extra pitkän kaavan mukaisesti, arghh. Tietysti just nyt, kun oikeasti haluis jo päästä tositoimiin sen pikku kakkosen suhteen.

Tämä kierto on heittänyt ihan totaalisesti häränpyllyä. Toissa yönä heräsin ihmeellisiin viiltäviin kipuihin munasarjoissa. Ei ainakaan ovulaatiosta enää ole kyse, koska "kuivaa on ku saharas". Selkeästi loppukiertoa eletään, mutta kuinka kauan vielä? Viime menkat pääs niin totaalisesti yllättämään, etten enää halua kokea pikkuhousupyykkiä työpaikan vessassa (kyllä, siis kuin noloa!). Synnytyksen jälkeen en ole tuntenut enää minkäänlaisia menkkakipuja ja näin ollen vuoto saattaa yllättää ihan koska vaan ja huomaan sen yleensä vasta sitten, kun on jo liian myöhäistä. Sinänsä hirveen kiva, kun ei tarvi joka kuukausi syödä kipulääkkeitä parin päivän ajan, mut joku pieni ennakoiva nipistys ois ihan kätevä, niin vois ajoissa laittaa vaikka sen kuukupin holleille.

Tilasin muuten ensimmäistä kertaa ikinä testiin sellaisen kuukupin. En ole päässyt vielä ihan tositoimiin, mutta ainakin sen välivuodon aikana se oli tosi passeli. Se ei kuivata paikkoja niin pahasti kuin tampooni, jos vuoto ei ole niin kova, ja se tuntuu myös tosi mukavalta. Sais nyt ne menkat alkaa, niin pääsis oikeasti kokeilemaan, että onko se hyvä käytössä. Mun tuurilla, ne alkaa just heti ens viikolla, kun mulla on yksi parin päivän koulutus ja olen vähän niinkuin vieraalla maalla. Voi näitä naisten vaivoja...

Löysin muuten vessan kaapista ison läjän vuosi sitten vanhaksi menneitä ovulaatiotestejä. Pakkohan sitä oli heti testata, että vieläkö ne toimii, mutta testiviiva oli sen verran hailakka, että ne päätyi sitten roskiin. Pitää taas jotenkin koittaa päästä sellaiseen hyvää kierrontarkkailumoodiin takas, että vois joskus se tärppikin ehkä käydä, joten nyt otetaan kaikki hyvät ovistestivinkit vastaan. Mielellään nyt aluks ihan vaan joku liuskatesti ja sit jossain vaiheessa, kun pääsen vauhtiin, niin tilaan yhden digin ovisplussaa varmistamaan.

Mikä on tänä päivänä se paras liuska ovistesti?

1 kommentti:

  1. Mulle parhaita olleet Pregcheckin liuskat, joita saa siis esim. Cittarista. Ovat edullisia. Huonoja itselle ovat olleet RFSU:n liuskat.

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)