3. maaliskuuta 2017

Herätys!

Sanonpa vaan, että jos jollain on joskus ollut "vähän kuivaa" esimerkiksi klomifeenin takia, niin pari viikkoa royal geleetä, niin johan auttaa. Ei oo meinaan kuivaa enää :D Veikkaan, että nyt on taas niiin mehukkaat limikset kohdussa, että tulee varmaan runsaat ja kipeät menkatkin. Saas nähhä!

Tänään on öö.... kp 9? En ole edes jaksanut laskea. Tänään tunsin ensimmäistä kertaa ihan kunnon nippailua vasemman munasarjan kohdalla, joten voinemme olettaa oviksen tapahtuvan tässä kierrossa vasemmassa munasarjassa. Siellä ollaan taas herätty pikkusen myöhään ettenkö sanoisi. Tästä menee varmaan sen parisen viikkoa, että ovis tapahtuu, eli noin kp 23? Ehkä pari päivää aikaisemmin, joten ihan aikataulussa ollaan taas luomukierron suhteen. Kovin paljon aikaisempaa ovista en toivokkaan, ettei menkat osuis ihan suoraan meiän matkan aikaan.

Kolmen viikon päästä herätäänkin muuten sitten Islannissa! Olen niin innoissani, että pieni matkajännitys on jo alkanut hiipimään tännekkin. En malta odottaa!

Ei mulla muuta. Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Ovisnippailulle peukku :)

    Ihanaa viikonloppua sinne kans <3

    VastaaPoista
  2. Jee hyvä heränneet munikset! :D Oi että, kuukausi enää Islantiin.. Kadena täällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siellä ne vielä haukottelee ja kaivelee unihiekkoja silmistään ennen kun pistää kunnon kasvunspurtin päälle :D
      Kohti uusia seikkailuja! \o/

      Poista
  3. Pakko kommentoida että raskauduin luomu (tauko)kierrossa jossa ovis oli kp24 ja olin ehtinyt jo manata munasoluni laiskoiksi ja rupusiksi ja ties miksi.Että vaan sillä sanon ettei se myöhänen ovis aina automaattisesti ole huono .Mutta rentoa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla! Kommenttisi kyllä lisäsi toivoa näihin omiinkin laiskoihin ja rupusiin munasoluihini :D Kiitos ♥

      Poista
    2. Täällä toinen pitkäkiertolainen, joka on kolme kertaa tullut raskaaksi (keskimmäinen tuulimuna). Esikoinen oli melko ylläri, kun olin reilu puoli vuotta aiemmin lopettanut pillerit ja kroppa oli ihan sekaisin ja kierrot 2-3 kk. Silloin ovis on ollut joskus kp 44 paikkeilla. Sittemmin esikoisen syntymän jälkeen kierto on tasaantunut siihen 35 päivään noin. Jokatapauksessa ovis on aina kp20 paikkeilla tai myöhemmin. Kaikkien kierto ei vaan oo se 28 päivää ja muistaakseni alle 40 on viä normaalia. Ymmärrän kyllä kuinka turhauttavaa se alkukierron odottelu on kun ei mitään tapahdu. Toista kuumeillessa se oli kyllä aivan tuskaista. Tsemppiä teille yritykseen. Toivottavasti seuraava raskaus kestäisi loppuun saakka. Olet kyllä aika ihanan positiivinen ihminen kirjoituksistasi päätellen, vaikka keskenmenot ovat niin kamalia kokemuksia. Omalla kohdallanikin tuulimuna oli ehkä tähän astisen elämäni kamalin kokemus. Nimimerkin takaa löytyy vielä blogi, jossa kerron kokemuksesta ja sen jälkeisestä onnistuneesta raskaudesta.

      Poista
    3. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi :) Jotenkin lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa jolla on ns. pitkä kierto. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuota blogiasi :P

      Poista
  4. Moi! Kuinka paljon sä olet Royale Geleetä päivässä ottanut? Ostin nyt 500mg kapseleita ja ajattelin ottaa varmaan yhden päivässä. Tämä on nyt eka kierto kun kokeilen niitä ja mielenkiinolla odotan vaikutusta? ��Ootko sä syönyt niitä koko kierron vai vaan ovulaatioon asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans noita 500mg kapseleita ja ihan yhden olen ottanut joka aamu. Oon nyt ottanut vaan alkukiertoon eli ovulaatioon asti ihan vaan koska oon halunnut säästellä niitä niin, että riittäis useampaan kiertoon :D Alussa söin koko kierron ajan, mutta sillon tuntu, että se purkki hupeni jotenkin ihan hetkessä :) Mulle niistä on ainakin ollut paljon apua ihan jo virkeydenkin puolesta :) Suosittelen!

      Poista
  5. Täällä kanssa yksi myöhäinem ovis ja elämäni ensimmäinen plussatesti! Ovis oli arviolta kp 26 ja kp 38/39 pärähti plussa testiin. Nyt menossa rv 5+6. Oon täällä ennenkin sulta kysellyt yksityisistä ja clomeista, mutta mulla kävikin niin ihanasti, että kuukautiset ei alkanutkaan (kerrankin kun niitä odotin, että alkaa eka letro-kierto). Nyt vaan toivon, että pikkuinen pysyy kyydissä. <3 pikaisia plussatuulia teille ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih ihanaa! Paljon tarrasukkia pienelle sinne!♥ Yleensä se tärppi tulee kun sitä vähiten odottaa ;) Kiitos sulle!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)