22. helmikuuta 2016

"Ruuansulatushäiriö"

Lauantaina se alkoi. Mahassa möyri ja oli kuralla. Luulin sen johtuneen jännityksestä, koska minulla on ehkä lievä stressivatsa. Otin lauantaina ruuan kanssa 12cl punaviinia. Ajattelin, että se olisi vain pieni paha, jos tässä nyt oltaiskin raskaana. Polttarit kuitenkin olivat ja menivät ja vatsanmyllerrys jäi. Sunnuntaina tuli kehiin myös lievä pahoinvointi. Jaahas norovirusko tässä nyt on iskenyt. Tuskin siitä punaviinistä nyt krapulakaan olisi iskenyt. En yhtään ihmettelis vaikka oliskin norovirus. Meillä on töissäkin vähintään puolet kipeänä. Influenssaa ja vatsatautia.

Mutta kaikista jännintä tässä nyt on se, että sunnuntai oli dpo 14 ja olin ihan satavarma, että menkat alkavat, mutta yllätyksekseni mitään oiretta ei tullut. Ei menkkakipuja, ei vuotoa, vain turvonneet ja kipeät rinnat. Oliko ovistesti virheellinen? Vaikuttaako terolut-kuuri? Olenko......RASKAANA??

Mittasin lämpöjä. Se on viimeinkin lähtenyt nousuun. Alkukierto oli 35.8 astetta ja oviksen jälkeen vain onnettomat 36.3 astetta. Viikonloppuna mittasin jo 36.8, mutta silloin kyllä heräsinkin myöhemmin. Siihen liittyen muuten, nukuin lauantai vastaisena yönä reilut 11 tuntia. En laittanut herätyskelloa soimaan, koska yleensä herään viikonloppuisinkin jo ennen kasia. Nyt heräsin vasta puol kympiltä ja tuli vähän kiire ehtiä polttareihin kahdeksitoista. Mutta tosiaan palaten noihin lämpöihin, tänään aamulla mittasin 36.61 astetta. Eli koholla vielä on vaikka menkkojen piti alkaa eilen. Hui.

En ole vielä ehtinyt tehdä testiä, kun on ollut niin paljon muuta ajateltavaa. Tänään on ollut taas pientä pahoinvointia ja vatsa on edelleen kuralla. Pahoinvointi helpottaa heti, kun saan vähän jotain naposteltavaa, mutta kun syön, niin mahassa alkaa myllerrys ja seuraavaksi perästä kuuluu :D

Too much information? hehah, mutta siis oikeesti. Onko kellään muulla ollut alkuraskaudessa vatsa kuralla? Voisko se olla raskausoire? Vettä olen juonut paljon, koska suu tuntuu kokoajan kuivalta. Sitä mukaan on saanut sitten vessassakin ravata. Raskausoirekko?

Jännittää jo :D

5 kommenttia:

 1. NYT testiä kehiin!!!!!! Mulla esikoisesta toi kuiva suu oli oire, aivastelu, lämpöjen nousu, hikinen olo.. :-D HETI!
  -yksi pieni haave

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik älä nyt, ku jännittää niin :D No joo ehkä mä voisin yhen liuskatestin viel tehdä tänään, jos ne menkat ei yhtäkkiä ilmesty kulman takaa. Vitsi tuo kuiva suu oikeesti. Se alko jo joskus viikko sitten. Huomasin, että vesi maistuu paremmin ku ennen, mut en mä aatellu, että se vois olla raskausoire :D

   Poista
  2. Tee! Ja infoa heti. Jänskää! :-D

   Poista
 2. Mulla oli vatsa löysällä alkuraskaudessa :) tosin raskaus todettiin kohdun ulkopuoliseksi, mutta raskausoireita sekin aiheuttaa. Nyt testaamaan !! :D t. Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Viltsu! Sitä aina puhutaan vaan pahoinvoinnista, niin ei osaa yhtään odottaa, että mitä kaikkea muuta raskaus voikaan aiheuttaa :D Pitäneepä testata tänään.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)