21. marraskuuta 2017

Pikkujoulut!

Huhhuh, olipas taas viikonloppu. Mun "viikonloppuni" siis loppui vasta eilen, kun säästin yhden kesälomapäiväni meidän kaveriporukan pikkujouluristeilyä varten. Oltiin siis tosiaan tuolla Vadelmavene-teemaristeilyllä, joten ohjelmaa kyllä riitti. Yllättävän paljon oli muuten muitakin pallomahoja matkassa :D

Vähän jännitti etukäteen, että mitenhän mun kuntoni kestää tuota menoa, mutta onneksi mitään ongelmia masun kanssa ei tullut. Jaksettiin Tiinan kanssa valvoa jopa puoli kolmeen asti yöllä! Toki nyt vähän väsyttää (no ylläri!). Ootteko muuten huomannut, että yllättävän paljon suomalaisesta stand up komiikasta keskittyy nimenomaan lapsiperheisiin? Niistä saa kyllä paljon aihetta kerrottavaksi, mutta yllättäen osalla koomikoista oli kokemuksia ja vitsejä myös adoptiosta ja uusioperheistä, mutta onneksi kuitenkin ihan hyvän maun merkeissä. Ainakin pääosin.

Oon varmaan vielä niin aivot narikassa tuon risteilyn jäljiltä, ettei nyt tule yhtään mitään mieleen, että mistä mun pitikään kirjoitella. Masukuvaa taas toivottiin ja kerrankin muistin sellaisen jopa ottaa, kun oli jotain muutakin kuin lökärit päällä :D Tässäpä tämä pötsi tällä kertaa.
Päällä mulla on tässä pelkkää H&M:ää, haha. Mulle iski ihan kauhea takkikriisi ja käytiin sitten lauantaina kaupassa ja kävin ohimennen H&M:ssä katsomassa, että olisko siellä ollut halvalla jotain äitiystakkia. Olishan siellä ollut takit -30%, mut en kuitenkaan raaskinut ostaa mitään, vaan sinnittelen vielä, kun vanhat takkini mahtuu just ja just kiinni :D Löysin kuitenkin tuon aiemmin tilaamani äitiysmekon kanssa supermukavat mamasukkikset ja lisäksi löysin viimein ehkä maailman mukavimmat kaarituettomat kolmiopitsiliivit. Ah viimein. Ja ehkä uudet yöhousutkin tarttui mukaan, kun vanhoissa yöhousuissa on niin kamalan tiukka kuminauha, että alkaa jo ikävästi painamaan mahaa.

No joo, mutta tällaista turhanpäiväistä löpinää taas tällä kertaa :D Palaillaan, jos/kun aivotkin on taas palannut lomilta, haha.

10 kommenttia:

  1. Kiva että sielläkin sujuu hyvin. Mulla vihdoin viimein *kop kop* vaan, alkaa pahoinvointi hellittään. 21+0 :D tyttöä lupailtiin rakenneultrassa. Väsymys edelleen jäätävää. Mää vaan joudun ylimääräsiin ultriin ku istukan kärki hieman kohdunsuulla. Toivottavasti nousee ettei päädytä sektioon. Masu alkaa olla jo melkonen, ihme ettei kaikki asiakkaat töissä vielä huomannu, ehkä työliivi hämää. -Riksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, onnea tyttölupauksesta :) ♥ Mun kaverilla Tiinalla on kans ollut tosi pitkälle raskautta tuota pahoinvointia, mutta alkaa kans jo hellittää (on siis 4 viikkoa minua jäljessä). Toki sitä pahoinvointia saattaa mullakin vielä satunnaisesti esiintyä, mutta tasaisesti ruokailemalla oon selvinnyt aika hyvin :) Varmasti se pahoinvointi vaikuttaa myös tuohon vireystilaankin :O Toivotaan meille molemmille mahdollisimman kivutonta ja helppoa loppuodotusta :)

      Poista
  2. Ihana masu ja toi sun tukka! Niin pitkä! Oooh! Mistä mä saan oman pitkän tukan ;(
    Mä jouduin ostamaan etelän matkan jälkeen takin ku ei menny vanhat enää kii. Toisinaan rupee olee jo aika valas olo, mut en valita, tätä on odotettu <3 tai enemmänkin sitä vauvaa ei valas oloa, noni nyt poistun sun sivuilta lätisemästä :D hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo tuo tukka on taas päässyt venähtämään, vaikka viimeksi napsasin siitä ainakin sen 15 senttiä pois. Okei, siitä on jo aikaa, mutta en vaan ole jaksanut/raaskinut/halunnut käydä kampaajalla sitten tammikuun :D Suunnitelmissa olis kyllä napsasta oikein kunnolla lyhyeksi polkaksi sitten mammaloman korvilla, mutta katsotaan nyt :)
      Mulla alkaa tuo välikausitakki olla jo tosi tiukilla, mutta talvitakeissa olis vielä vähän kasvunvaraa. Odottelenkin jo niitä pakkasia tänne etelä-Suomeenkin, niin voi hyvillä mielin vaihtaa paksumpaan takkiin. Se masun kasvu pääs jotenki yllättämään ja voin vaan kuvitella mimmoseen valasoloon se vielä yltyy :D Apua, tässähän on vielä monta masunkasvatuskuukautta jäljellä!

      Poista
  3. Ihana raskausmaha ❤ ja wau munkin huomio kiinnittyi upeisiin hiuksiisi ja onpa ne kauniin värisetkin! Älä vaan sano et sulla on luonnostasn ton väriset!!!

    Toi kyllä on raskauden parasta aikaa kun on jo ihana maha ja vauva elämöi siellä mut olo on kuitenkin vielä pirtee itellä ��

    Pakko muuten sanoo et adoptio kirjoitetaan kovalla p:llä ;)

    Mulla on nyt tulevana viikonloppuna risteily Ruotsiin ja alkuraskaus vielä meneillään...kaikki oksettaa ja tekis mieli vaan maata veskin lattialla päivät pitkät mut sit on pakko jaksaa kun 1v 2kk tytteli pitää liikkeessä. Saa nähdä mitä tulevasta risteilystä tulee... en ehkä olis varannut sitä jos oisin tiennyt et olen alkuraskauden pahoinvoinneissa tuolloin mut varattu mikä varattu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ♥ Itseasiassa en ole värjännyt hiuksiani enää vuosiin, joten ihan omalla värillä mennään :D
      Haha hyvä kun sanoit :D Mä unohdin korjata sen, kun olevinaan oikoluin tekstiäni. No nää aivot...
      Voi eih, tuo alkuraskauden pahoinvointi on kyllä ihan kamalaa. Toivottavasti saat pidettyä pahimmat olot kurissa vaikka jollain pikku eväillä :)

      Poista
  4. Voi miten maha on jo kasvanut, suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää jo enemmän vauvamasulta, kuin pömppikseltä :D ❤️

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)