7. elokuuta 2017

Back to teenage

Kirjoittelinkin jo perjantaina, että naamaani oli ilmestynyt muutama epäilyttävä näppylä. Noh viikonloppuna homma räjähti ihan suoraan sanottuna käsiin. Naama on tällä hetkellä kuin teini-ikäisellä. Näppyjä pukkaa poskiin ja leukaan ja vähän ottaankin. En oo koko kesänä tarvinnut ollenkaan mitään peittävää meikkiä ja nyt saikin löträtä pakkelin kanssa ihan huolella. Mitkään kasvonaamiotkaan ei tunnu auttavan.

Lueskelin jo vähän etukäteen 9. raskausviikon oireista puhelinsovelluksestani ja kas, siinä puhuttiinkin juuri hormonien aiheuttamista iho-ongelmista. Ultran mukaan tänään ollaan siis vasta 7+6 päivissä, mutta eihän se nyt niin tarkkaa ole, milloin mikäkin oire alkaa. Lohduttaudun aina sillä, että jos joku oire täsmää lukemiini raskausviikkojen oireisiin, niin ollaan vielä ihan tukevasti raskaana :D Okei tiedän, että kohtu voi tuottaa kaikenlaisia oireita vielä pitkään senkin jälkeen kun alkio on jo päättänyt kasvunsa, mutta jollainhan sitä on yritettävä lohduttautua tässä tilanteessa.

Pahoinvointi on edelleen hyvin hallittavissa. Viikonloppuna huomasin, että jos ei tullut syötyä just eikä melkein sen parin tunnin välein, niin johan alkoi pahoinvointi nostamaan päätään. Töissä kun on jotenkin niin helppo pitää välipaloistaan kiinni, kun tulee joka tapauksessa syötyä paljon tasaisemmin kuin kotona.

Pikku hiljaa siis eteenpäin. Jos tästä viikosta selvitään ehjin nahoin, niin ollaan jo ennätyspitkällä!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mulla ei ole ollut iho ikinä niin huonossa kunnossa kuin raskauden ekan kolmanneksen ajan. Masentuneena luin ja kuuntelin kavereiden juttuja, joiden mukaan raskaus paransi heidän iho-ongelmat. Mulle puhkesi ihan rehellinen akne. Mutta onneksi keskikolmanneksen puolella finnien tulo lakkasi yhtäkkiä ja nyt niitä ei ole tullut yhtäkään moneen viikkoon. Vielä joudun peittelemään vanhoja punoittavia arpia, mutta eiköhän tää tästä hyväksi muutu.
    Hyvä merkki siis noi sun iho-ongelmat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mukava kuulla etten ole ainoa :D toivottavasti mekin päästään vielä sinne keskiraskauden "hehkuun" :)

      Poista
  2. Ou nou, mulla oli alkuraskaudessa kanssa tosi kamalassa kunnossa iho aikanaan. Ja vielä menimme naimisiin sillon, joten sai meikkaajalle sanoa että ihan reippaasti vaan sitä Blascoa :'D Tsempit. Kyl mä luulen että tää vauva on se, jota olette odottaneet vuosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eih :D No onneks finnit ei kuitenkaan ole ikuisia :) Voih mä toivon niin. Olis niin kiva jo päästä nauttimaan tästä raskaudesta, mutta keskenmenon pelko raastaa mukana edelleen. Pikku hiljaa, päivä kerrallaan eteenpäin :) ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)