1. elokuuta 2017

Kauhuskenaariot

Tänään iltapäivällä koittaa tuo kauan odotettu hormonipoliklinikkakäynti. Vaikka niin kovasti sitä odotankin, niin pelkään ihan hirveästi, että kaikki menee jotenkin pieleen ja kuulemme vain huonoja uutisia. Olenkin jo luonut päässäni kaikki mahdolliset kauhuskenaariot, mitä voisikaan käydä.

Ensinnäkin saan varmasti huutia oma-aloitteisesta lääkekokeilustani (primaspan + lugesteron). Vaikka tämä olisikin täysin normaali hoitomuoto toistuvien keskenmenojen jälkeen, niiin minun olisi tietysti pitänyt konsultoida ensin jonkun lääkärin kanssa asiasta. Noh tehty, mikä tehty.

Toiseksi pelkään (tämä on kyllä ihan supertyhmää), että lääkärit siellä ovat täysin tunteettomia ja tuomitsevia ja meidän olisi tietysti pitänyt perua tämä aika, koska olenhan jo raskaana. Siellä on varmasti monia paljon enemmän tuota aikaa tarvitsevia pariskuntia kuin me. En ole ansainnut mennä puhumaan keskenmenoistani sinne, koska olen nyt raskaana ja jos kaikki meneekin hyvin, niin käynti on ollut täysin turha.

Ja lopuksi tietysti pelkään ihan hullun paljon sitä, että ultrassa selviää keskeytynyt keskenmeno tai tuulimuna tai mitä tahansa muuta kuin, että kaikki olisi hyvin. Ai kamala, silmät kostui heti jo pelkästä ajatuksesta. Olen jo miettinyt valmiiksi, että jos/kun keskenmeno todetaan, niin lopetan ensin luget ja odottelen jonkun aikaa vuodon alkamista ja sitten ehkä mahdollisesti kolmen kuukauden päästä mennään uudestaan tuonne hormonipolille ja aletaan taas tutkimaan keskenmenojani.

Voi kuinka traumatosoitunut olenkaan. Mulla on vaan niin käsittämättömän huono tuuri aina tämmöisissä asioissa. Tulee ihan mieleen ne clomifen kiertojen vasteultrat, kun olin niin varma tuntemuksistani, että kyllä siellä jotain kasvaa, mutta ultrassa todettiin, ettei siellä oikein mitään kasvakkaan. Pelkään pettyväni tänään ihan olan takaa.

Mä vaan niin toivon, että onni olis kääntynyt tänään meidän puoleen ja kaikki menisi hyvin.

Pitäkää peukkuja!

P.S. Unohdin ihan totaalisesti, että ultra tehdään tietysti alakautta vielä tässä vaiheessa, enkä muistanut edes sheivata sääriäni :D haha. Sori lääkärit.

14 kommenttia:

  1. Hahaha! Onneks ne lääkärit on nähnyt kaikenlaista :'D
    Äläs nyt, hyvin se menee <3 Tuu kertoon sitten heti kuulumiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mieskin sanoi, että ei sillä oo mitään väliä :D Vähän noloa x) Varmasti kerron! :)

      Poista
  2. Nyt kyllä jännittää täälläkin päässä hirmuisesti :) Tsemppiä tähän päivään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitä todella tarvitaan. Jännittää!!

      Poista
  3. Tsemppiä! Äläkä mieti onko sulla oikeus mennä sinne käynnille, todellakin on. Ja oon ihan varma, että hyvät uutiset ilahduttaa myös lääkäriä vaikka se tekeekin käynnistä "turhan"!

    VastaaPoista
  4. Tsemppi halirutistukset täältäkin suuntaan <3 ei oo mikään ihme kaiken kokemasi jälkeen että pelottaa! Koita jotenkin selättää se pelko vaikkei se helppoa olekkaan! Jos ja kun sinun masussasi on elämää, niin toivottavasti se helpottaa pelkojasi edes vähäsen <3 <3

    VastaaPoista
  5. Voi että kyllä jännätään täälläki edelleen :)
    Millon meki saahaan tietää? :D
    -Karo-

    VastaaPoista
  6. Peukut pystyssä täällä! <3

    Minäkin unohdan aina sheivata ennen ultria ::D kerran paniikkisheivasin jollain huonolla terällä ja sitten olin täynnä punaisia näppyjä... Turkki olisi ehkä ollut kuitenkin huomaamattomampi :')

    VastaaPoista
  7. Kerro sitten miten meni! tsemppiä! :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)