24. elokuuta 2017

Etenee

Asiat alkaa pikku hiljaa taas edetä täälläkin :)

Tiistaina kävin luovuttamassa hieman verta, mutta pissanäyte jäi antamatta, kun en sitten pystynytkään pidättelemään neljää tuntia lounaan jälkeen vaan luovutin parin tunnin pidättelyn jälkeen, haha. Sain kuitenkin labrasta kupposen matkaan ja kävin sitten eilen viemässä vielä tuon pissanäytteenkin takaisin labraan. Tuloksia odotellessa.

Eilen saapui myös postissa tuo kauan odotettu ultra-aika ja arvatkaa mitä. Ensimmäinen ultra-aika olis ollut jo ens viikon tiistaina! Aika lyhyellä varoitusajalla, ettenkö sanois. Ja tietysti vielä niin keskellä työpäivää, kuin vaan pystyy. Noh satuin sitten olemaan kotona saikuttamassa flunssaani, joten päätin soittaa tuonne klinikalle ja siirtää aikaa vähän myöhemmälle. Nimittäin varhaisultran mukaan sillon olisi vasta rv 11+0, joten mielestäni se on vähän turhan aikaista. Sain sitten siirrettyä ajan noin parin viikon päähän perjantaille eli silloin olisi rv 12+3. Kauhee kuin alko ihan jännittämään, että kohta me taas nähdään meidän pikkuinen, mutta onkohan kaikki sitten kuitenkaan kunnossa? Voi olla, että pitää taas pari kertaa ennen tuota käyntiä kaivaa doppleri esiin :D

En tiedä johtuuko se tästä flunssasta vai siitä, että pikkuisesta alkiosta kasvoi viimein sikiö, mutta pahoinvointi on lähes kokonaan kadonnut. Okei, jos ei mitään tule syötyä moneen tuntiin, ni kyllä se etova olo sieltä aina lopulta tulee, mutta nyt ei ole tarvinnut enää ihan joka toinen tunti syödä välipaloja, mikä on vaan mukavaa. Turvotuskin on kaikonnut eli ei enää ylimääräistä nestettä kropassa. Sen sijaan pikkuinen ala-masu on alkanut tulla jo esiin ja ei kai ihmekkään, kun eikös se kohtu alakkin jo olla pikkuhiljaa greipin kokoinen.

Googlaan aina täysien viikkojen vaihtuessa kunkin viikon ja selaan kaikki mahdolliset sivut vau.fistä liberoon ja pampersiin läpi :D Musta on vaan niin hauska lukea, että mitä milloinkin tapahtuu. Nyt alkaa kuulemma sellainen kolmen viikon kasvuspurtti ja sen olen kyllä ainakin tästä väsymyksestä ja uupumuksesta huomannut. Tänään änkeydyin vielä farkkuihin töihin lähtiessä, mutta voi olla, ettei kauaa enää niihin kaikista löysinpiinkään farkkuihin enää mahduta.

Katsotaan miten käy.

Alina ja pikkuinen alivuokralainen tänään 10+2 ♥

P.S. En saanut kuin yhden päivän saikkua kerrallaan, koska megaflunssasta huolimatta, mulla ei nouse kuume. En tiedä johtuuko se tästä raskaudesta vai enkö mä vaan oikeesti ole muuta kuin ihan sairaan uupunut.

9 kommenttia:

  1. Mää oon ladannu puhelimeen 3 erilaista raskausappia, jotka selaan joka päivä läpi ;D Pitääpä laajentaa Pampersiin ja Liberoon vielä. Mää oon ite nyt viikon verran ollu saikulla pahoinvointini vuoksi ku omassa työssä ei oikeen pysty oksennella. Eilen eka päivä pitkään aikaan ku en oksentanu, wuhuu! Muuten kerran päivässä. Ja tänään etominenki ollu hieman helpompaa ku aiemmin. Voisko se alkaa helpottaan jo 8+2 :o Aloitin kyllä B6-vitamiinin ja kotona oon koittanu mättää sitä ruokaa kokoajan, ehkä niilläkin on vaikutusta, samoin levolla. Itse oottelen myös aika nt-ultraan, toki joutuu vielä kuukauden ootella, jänskää! - Riksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin on yksi raskaus appi, mutta tekis mieli ladata vielä joku toinenkin, mut en vaan osaa päättää että mikä olis hyvä :D Mitä appeja sä käytät? Tuo oksentelu on kyllä inhottavaa :/ Mä en oo vielä kertaakaan joutunut raskauden takia oksentamaan, mutta lähellä on ollut. Vau.fin raskausviikkojen mukaan 9+0 alkais mahdollisesti pahoinvointi helpottamaan. Toki yksilöllistä kaikki. Mulla se alkoi helpottamaan vasta nyt 10+0 viikolla, mutta aaltoili paljon ennen sitä. Mutta tosiaan mulla ainakin helpotti se kun vaan muistin syödä jatkuvasti jotain pientä :) Saattaahan se tulla vielä takaskin, että ei nyt vielä huokasta helpotuksesta :D Voimia sinne olojen kanssa. Toivottavasti pian jo helpottaa! nt-ultraa odotellessa :)

      Poista
    2. Vau.fi, preglife ja pregnancy+ löytyy multa. Ne vaan laskee lasketun ajan vähän hassusti erilailla päivän heitoilla. Tänään oli vielä parempi päivä kuin eilen, ihan uskomatonta miten energiatasot nousee ku voi tehä muutakin ku maata vaakatasossa. Jaksoin jopa siivoilla :o Myös pahin väsymys on helpottanut, en enää nuku 3-4 päikkäreitä päivässä :D - Riksu

      Poista
    3. Keskiraskaus lähenee, niin energiatasotkin nousee :) Ja joo tuttua tuo siivoamisjaksaminen :D Ei kyllä paljoo tullu siivoiltua ihan alkuraskaudessa.

      Poista
    4. Voi odotapa vain loppuraskautta. Meinaan paria viimestä viikkoo. Itselläni nyt 40+3 ja siivottu on enemmän kuin edellisen vuoden aikana yhteensä :D ikkunat pesty, pyykkikori tyhjä, autot ja varasto imuroitu, pakkanen täynnä leipomuksia, kaapit ovia myöten hinkattu...nyt sitä energiaa vasta riittää. Mut tsemppiä sinne! Jokainen kolmannes on erilainen ja ihmeellinen.
      -big mama

      Poista
    5. haha apua :D ihanaa! ♥ Siellä on jännät paikat!

      Poista
  2. Preglife on hyvä appi, se päivittyy 1xviikossa eli raskausviikkojen mukaan ja siinä on osio myös kumppanille, mikä on mun mielestä tosi kiva juttu! :)
    Ihanaa nt-ultra läheneeeeee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Preglife mulla just onkin :) Se on ollut hyvä, mut haluisin lisää tietoa. Muistaakseni vau.fissä vaihtuu ne tekstit päivittäin :P Vaikka toki siellä oli jotain ihan hoopojakin juttuja välillä :D Tänään tasan kaks viikkoo ultraan, jipii!!

      Poista
    2. Joo mulla on sekin ja päivittäin miltei se teksti vaihtuu, mut ei aina :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)