9. maaliskuuta 2020

Huti meni

"Mitäs tänne...ei kurjuutta kummempaa."

Ovis taas oli ja meni. Ollaan oltu kipeinä koko perhe ja vaikka sain ovulaation tikutettua, niin oltiin liian kipeitä hyödyntämään sitä. Sairastelu alkoi poitsun vatsataudilla ja siitä jälkitautina sairastuttiin kaikki oikein kunnon flunssaan. Olin sitten mukavasti puolitoista viikkoa poissa töistä, ensin lapsen sairastodistuksella ja sitten heti perään omalla sairatodistuksella. Tuntuu, ettei poitsu ole vieläkään oikein kunnossa, kun räkä valuu ja köhää riittää edelleen. Saas nähdä ehdinkö olla kokonaista viikkoa töissä, kun jo taas sairastellaan.

Mutta jotain positiivistakin. Tikutin oviksen ja se näytti plussaa jo kp 17, mikä on ainakin pari päivää aikaisemmin, kuin mitä mulla normaalisti olisi. Aloin ihan tosissani pohtimaan, että voisko se rautalisä vaikuttaa siihenkin? Kyllähän ferritiini vaikuttaa tutkitusti hedelmällisyyteen, niin miksei sitten ihan kuukautiskiertoonkin. Mistä sitä tietää. Noh jään seurailemaan. Voihan kyseessä olla vain positiivinen poikkeama.

Viimeksi taisin ihmetellä, että vaikuttaako rautalisä niihin päänsärkyihin, joita minulla on aina menkkojen aikaan. Oletin niiden johtuvan ihan puhtaasti hormonivaihteluista, mutta nyt sitä päänsärkyä ei ilmaantunutkaan. Liekkö taas pelkkä poikkeama vai olisiko päänsärky sittenkin johtunut alhaisesta varastoraudasta. En tiedä, mutta kuuri jatkuu edelleen.

Tässäkään kierrossa ei siis ole mitään toivoa plussauksen suhteen, mutta ehkä ensi kierrossa päästäisiin taas kunnolla yrittämään. Tuntuu jotenkin, että pitäis taas olla kaikki tähdet ja planeetat kohdallaan, että meillä voisi tapahtua tärppiä. Ehkä kohtalolla vaan on joku muu suunnitelma meidän suhteen....

2 kommenttia:

  1. Mä niin samaistun tuohon perus lapsiarkikiireen ja ylläriflunssien keskellä muka yrittämiseen. ':D Mutta ihan mahtava kuulla, että kierrot ovat päästäneet sinut aiempaa helpommalla - toivottavasti muutos on pysyvämpää sorttia. Ehkä se on rauta, ehkä ei - mene ja tiedä. Tuntuu, että nuo asiat ovat niin monen summa, joihin sitten kuitenkin lopulta voi saada helpotusta aika pienestäkin yksittäisestä asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään on vähän semmonen meininki, et kuhan nyt tästä päivästä selviää edes hengissä, niin se on jo hyvä ':D

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)