12. kesäkuuta 2020

1. Seulontaultra

Tänään oli tuo kauan odotettu ensimmäinen ultra. Voi juma, että jännitti mennä sinne ihan yksin, mutta selvisin. Ja sain viimein nähdä meidän ihanan pikku Taimen!

Ultraus tehtiin ensin vatsanpäältä, mutta koska Taimi oli juuri köllöttelemässä mukavasti pää alas päin, niin tehtiin ultraus myös alakautta. Kaikki näytti oikein hyvältä. Taimella on kaksi jalkaa ja ihanat pikku varpaat, kaksi kättä ja ihanasti vilkuttelevat sormet, sekä päänupissakin oli aivot ihan omalla paikallaan :D Aivan kuin kuuluukin olla. Niskaturvotus oli 1.77 eli ihan normaali. En nyt yhtään muista mitä esikoisella oli, mutta varmaan aika samoissa.

Suureksi yllätyksekseni pääperämitta näytti 63mm eli viikot kasvoivat jopa viidellä päivällä. Siis melkein kokonainen viikko eteenpäin omista laskelmistani. Kätevää! 

Olipa ihana nähdä meidän pikku Taimi ensimmäistä kertaa. Eilen jo kovasti kuuntelin sykkeitä rauhoittaakseni herkkää mieltäni ja sen johdosta olikin huomattavasti helpompi mennä tuonne ultraan. 

Tilasin H&M:stä poitsulle vähän kesävaatteita ja samalla bongasin kivan paidan teksillä "big bro". Vaatteet saapuivat juuri sopivasti postissa, sillä viikonloppuna aiomme tulla viimein ulos raskauskaapista! Hui! 

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että pikkuisella oli kaikki hyvin <3 varmasti tuli paljon huojentuneempi olo ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :) pari päivää sitten olin jo ihan valmis luovuttamaan tän raskaudeb suhteen, kun en löytänyt heti sykkeitä kotidopplerilla :D nyt on jo vähän rennompi oli.

   Poista
 2. Ihanaa! Mahtavaa! Onnea hyvistä ultra kuulumisista <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Nyt se on takana ja kaikki oli hyvin. Milloin sinulla on laskettu aika? Olen anonyymi lukija, mutta olen blogiasi seurannut, aihepiiri koskettaa. Minulla on laskettu aika 4.12., mutta pari viikkoa sitten ultrassa löytyikin kaksoset, joten en sinne joulukuulle taida päästä..:) Hyvää kesää ja onnellista odotusta! T. Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo tuplasti onnea! :) laskettu aika tais nyt siirtyä 20.12. Esikoinen meni melkein kaks viikkoa yli, että jännä seurata syntyykö tämä vielä tämän vuoden puolella :D

   Poista
 4. Ihanaa, paljon onnea! <3
  Olen blogiasi jo pidempään seurannut ja aikoinaan alusta asti lukenut läpi :) nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan, haha :D mutta ihanaa, kun olet jatkanut päivittelyä ja kiva seurata nyt toista raskauttasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kuulla, että olet seuraillut pidenpäänkin :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)