24. maaliskuuta 2015

Ja taas uuteen kiertoon!

Heräsin viideltä aamuyöllä etäiseen vatsakipuun. Huokaan pettyneenä; menkat alkoivat taas. Jatkan vielä unia, kunnes herätyskello pärähtää soimaan klo 05:50. Vessassa huomaan arvaukseni olleen oikeassa ja kaivan laatikosta tampoonin. Pyydän miestäni ottamaan minulle valmiiksi särkylääkkeen esille ja kuulen pettymyksen myös hänen äänestään. Nielaisen särkylääkkeen ja lähden töihin.

Luovuimme puolisoni kanssa ehkäisystä syyskuussa 2014. Olimme juuri saaneet kuulla läheisen ystäväpariskuntamme raskautuneen ja päätimme yhdessä aloittaa myös vauvantekoprojektin. Kun ensimmäiset yrityskerrat menivät ohi, ajattelimme että tulee sitten kun on tullakseen, mutta paineet alkoivat kasvaa. Vauvantekohommat eivät olleetkaan enää niin simppelit, kun yrityskertojakin oli kertynyt jo kuusi kertaa. Puolen vuoden ohi menneiden kiertojen jälkeen aloimme tosissaan laskemaan ovulaatiotani, kunnes menkat taas alkoivat. Epätoivo alkaa hiipimään mieliimme ja epäilys siitä, että onkohan meissä sittenkin jotain vikaa.

Aloin etsimään epätoivoisena vertaistukea netistä ja löysinkin paljon blogeja erilaisista vauvatekoprojekteista ja rohkaistuin viimein itsekkin avautumaan salaisista vauvahaaveistamme tänne. Joten koska en uskalla läheisillemme puhua vauvantekoprojektistamme, niin kirjoittelen niistä mahdollisimman avoimesti täällä, jos vaikka joku muukin samanlaisessa tilanteessa oleva etsii vertaistukea :)

Tästä taas uuteen kiertoon ja yk8 alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)