6. elokuuta 2018

4kk neuvolalääkäri

Huhhuh, viime yö oli kyllä kaikkien aikojen huonoin yö. Poitsu nukahti kyllä ihan nätisti jo klo 21.30, mutta heräsi ekan kerran syömään jo puolilta öin. Parisen tuntia nukuttiin ihan semi ok, mutta neljältä jäbä päättikin pistää taas hulinaksi. Ja se ei ollutkaan sitten mikään ihan pikku hulinointi vaan ihan täyttä höpötystä ainakin kaksi tuntia putkeen. Edes tissi ei kelvannut, eikä tutti pysynyt suussa, kun selitys oli niin kova :D Mies joutui mennä nukkumaan vauvanhuoneeseen vierassängylle, että jaksoi aamulla herätä töihin. Harmi, että meilläkin sattui just tänään olemaan neuvola jo klo 8.30. Just kun jäbä viimein itse nukahti höpötyksiinsä, niin herätyskello pärähti soimaan. Ihme ja kumma, jäbä jaksoi kuitenkin vielä hymyillä leveästi huonoista unista huolimatta.

Neuvolassa terkka otti ensin poitsun mitat, jotka ovat seuraavat:
Pituus 65,5cm (61,5cm)
Paino 7215g (6600g)

Jäbä jokelteli menemään ja höpötteli terkan kanssa iloinen hymy kasvoillaan, kunnes oli aika siirtyä läääkärin vastaanotolle. Lääkäri kyseli vointeja, mutta puolikuolleena huonon yön jälkeen en osannut oikein vastata mitään. "joo kyllä se koko ajan jotain uutta oppii" :D Lääkäri otti poitsun tutkimuspöydälle ja fyysinen tutkimus oli normaali ja varhaisheijasteetkin ovat jo sammuneet. Vähän meinas itku tulla, kun jäbä sain käteensä helistimen, josta ei sitten tahtonutkaan millään luopua. Ote oli niin tiukka, ettei edes lääkäri saanut sitä häneltä pois :D No lopulta väsykiukuttelu alkoi jo nostaa päätään, joten käynti jäi onneksi lyhyeksi. 

Päästiin viimein kotiin nukkumaan. Jäbä nukkuikin sitten sen 2,5h putkeen ja on nyt taas virkeä ja höpöttelee kiivaasti lelujaan tutkiskellen :)

Toivottavasti ensi yö sujuu jo paremmin, niin jaksetaan seikkailla päivä Tallinnassakin. 

Palaillaan taas! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)