23. syyskuuta 2019

Yritetäänkö jo?

Tänään eletään todennäköisesti kierronpäivää 27. Kroppa on vetänyt sellaista häränpyllyä, etten yhtään kuitenkaan tiedä, missä vaiheessa kiertoa tässä ollaan menossa. Viimeksi valittelin verisestä limasta ja oletin silloin olleen kyseessä mahdollisesti ovulaatiovuoto. Nyt en olekaan enää niin varma oliko ovulaatio jo vai tuliko se myöhemmin vai onko se kenties vielä tulossa.

Tuo verinen vuoto loppui lopulta lyhyeen ja sitä kesti just sen pari-kolme päivää, mikä voisi hyvinkin viitata ovulaatioon. Mutta sen jälkeen ei suinkaan ollut tyypillistä loppukierron kuivaa kautta, vaan päin vastoin. Valkovuoto oli todella limaista ja kirkasta ja vastasi ihan ovulaatiolimoja. Siis täh? Ovulaatio ovulaation jälkeen. Nyt ei joku täsmää. Hormonit taitavat olla siis ihan todella sekaisin, koska tuota superliukasta limaa tuli monta päivää putkeen, lähes viikon ajan. Nyt se on ehkä jo vähentynyt, mutta mistä tässä nyt mahtaa olla kyse?

Olen tietysti kehitellyt mielessäni monta erilaista skenaariota/spekulaatiota:
1) Ovulaatio tapahtui sillon kp 14, kun tuli sitä veristä vuotoa ja näin ollen menkat alkaa tällä viikolla any minute now.
2) Ovulaatio tapahtui kp 21, kun valkovuoto vastasi extrasuperliukasta ovulaatiolimaa. Tämä olisi myös erittäin tyypillinen ajankohta ovikselle, ainakin menneessä elämässäni. Menkat alkaisi viimeistään ensi viikolla.
3) Verinen limavuoto oli ns. menkat ja kierto alkoi kokonaan alusta ja näin ollen ovulaatio on vasta tulossa tai juuri tapahtunut. Näin ollen menkat alkanee noin kahden viikon päästä.

Ihan mielenkiinnolla jään seuraamaan, että mistä hitosta tässä nyt taas oli kyse ja toivon, että seuraava kierto olisi taas edes hieman lähempänä normaalia.

Mutta kaikesta huolimatta halusin kuitenkin ilmoittaa, että olemme viimein päättäneet, ihan yhdessä tuumin, luopua ehkäisystä ja julistaa yrityksen jälleen alkaneeksi, "jippii". Tätä kiertoa en kuitenkaan vielä laske ensimmäiseksi yrityskierroksi, koska tässä kierrossa ei ole ollut minkäänlaista päätä eikä häntää. Toivotaan tulevista kierroista mahdollisimman mutkattomia ja hedelmällisiä :D Ja, että jostain löytyis vielä aikaa myös sinne lakanoiden väliin peuhaamiselle, haha.


6 kommenttia:

 1. Hei! Ihanaa ja onnellista yritystä, mielellään luetaan kuulumisia ja fiiliksiä. Meillä tyttö nyt 1v, vielä ei ole suurta vauvakuumetta mutta tulen sitä tänne blogeihin metsästämään :) T. Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida :) eiköhän se vauvakuume alan pian taas nostamaan päätään. Ainakin omalla kohdalla se ilmestyi siinä kohtaa, kun poitsu alkoi olemaan jo niin omatoiminen, että alkoi tulla jo ihan ikävä sitä vauva-aikaa :) ❤️

   Poista
 2. Jee, tervetuloa päätöksen tälle puolen! :D Täällä on kivaa....... :'D no ei vaan, onnea matkaan! Mukava jakaa tämä hetki elämässä muiden samassa jamassa olevien kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Niin paljon onnea matkaan <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ toivottavasti tällä kertaa ei tarvi odottaa kolmea vuotta :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)