15. kesäkuuta 2015

Laskelmointia

Ollaan lähdössä heinäkuun ekalla viikolla reissuun kavereiden kanssa. Vituttaa jo valmiiksi, koska en ole vielä bongannu ovista ja tietysti minun tuurillani se osuu suoraan keskelle viikkoa, eli menkat osuu tasan keskelle sitä reissua. Argh!

Toki jos bongaisin sen oviksen ja jotenkin ihmeen kaupalla onnistuisin raskautumaan, niin menkat ei ehkä alkaiskaan kesken reissun, haha. Sen varaan ei ehkä kannata kuitenkaan laskea. Mutta toisaalta jos vähän leikitään ajatuksella, että tosiaan tulisin raskaaksi, niin mites tuo aamupahoinvointi? Tai eihän se kuulemma ole mikään aamupahoinvointi, vaan yleinen etoamus maximus. Ja entäs se reissu, mikä meidän piti tehdä kaverin kanssa syksyllä? Olisin silloin selvinnyt jo ensimmäisestä kolmanneksesta. Miten ois sellanen söpö pallomaha bikineissä :)

Siis taas mä vaan laskeskelmoin, mutta todennäköisesti turhaan. Tai noh tosiaan ne pirun menkat pitää sit vaan kestää kesken reissun. Inhottavia kramppeja ja multimus maximus vitutus. Ei oo helppoo olla nainen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)