24. kesäkuuta 2015

Lomalla

Ah mulla alkoi viimein kauan odotettu kesäloma. Loma alkoi mukavasti juhlilla ja nyt en edes tarkoita Juhannusta. Nimittäin perjantaina oltiin Tiinan ja Jannen tytön ristiäisissä. Juhlat olivat mukavan pienimuotoiset. Paikalle oli tullut vanhemmat, isovanhemmat ja sisaret ja kummit. Ja tietysti me. Kummeja meistä ei tullut, mutta en toisaalta odottanutkaan tulevan. Paikalla oli tietysti myös tuoreen kummisedän vaimo ja 10 kuukauden ikäinen tyttövauva. Tosin eihän sitä enää voinut vauvaksi kutsua, kun se jo melkein kipitteli kahdella jalalla ympäri huushollia :)

Hetken tuli taas mieleen, että voi kun meilläkin olisi oma pikku napero. Ja voi hurja miten nopeasti ne kasvavatkaan. Sitten joskus kun meidän hetki koittaa, niin kavereiden lapset on jo niin hurjan isoja ja meneviä. Varmaan puhuvatkin jo siinä vaiheessa. Ei sais taas verrata itseään muihin, mut minkäs teet. Väkisinkin se käy mielessä. Olis jo niin kiva nähdä miltä meidän jälkeläinen näyttäisi ja kuulostaisi. Sitä päivää odotellessa.

Mutta muuten meillä menee kyllä tosi mukavasti. Ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä ja meillä on todella hauskaa yhdessä. Käytiin mökilläkin jo ja ah sitä rauhaa kun katselee saunan ikkunasta järvelle. Grillailtiin myös yhdessä ruokaa ja eräjormailtiin metsässä. Nyt rentoudutaan kotona, eikä ole kiire mihinkään. Nautitaan hetkestä.

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille! Rentoutukaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)