8. kesäkuuta 2015

Suunnitelmia

Tapasin viikonloppuna vanhaa ystävääni. Juttelimme koko päivän laidasta laitaan niitä näitä. Jossain kohtaa saatiin idea, että lähdetään yhdessä lomamatkalle. Ajankohdaksi tulisi loppuvuosi. Olin niin innostuksissani, etten edes muistanut, että meillähän on miehen kanssa vielä tämä vauvantekoprojekti. Sitten iski ajatus, mitäs jos tulisinkin raskaaksi? Ja salettiin vielä tulisinkin, just kun olen yrittänyt saada ajatukseni johonkin muuhun. Ihan piruuttaan. Argh.

Toinen tapaus sattui, kun juteltiin mieheni kanssa, että mitäs jos mentäiskin salaa naimisiin. Ei mitään turhia häitä. Lähdettäisiin vaan yhdessä honeymoonille. Ei kerrottais kenellekkään. Lähetettäisiin vain kiitos-kortit maailmalta. Haha. Kunnes mieheni sisko tokaisi, että se ei käy! Hän haluaa viettää häitä. Meidän häitä! Blah. Ja taas mieleen tuli ajatus; mitäs jos ehdin tulla raskaaksi ennen sitä?

Voinko oikeasti tehdä enää mitään suunnitelmia ilman, että tuo sama ajatus kalvaa minua kokoajan? Entäs jos...? Voi kun voisin nähdä tulevaisuuteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)