7. kesäkuuta 2017

Suunnitelmia

Jo riittää seiniin tuijottelu! Olen ottanut nyt itseäni niskasta kiinni ja alkanut suunnittelemaan meille vähän vapaa-ajan vietettä.

Kesä käynnistetään tänään, kun mennään duunikavereiden kanssa erääseen edustustapahtumaan, jossa pääsemme viettämään iltaa upealla purjelaivalla. Sattuipa oikein mukavan aurinkoinen päiväkin tänään. Jipii! Perjantaina lähdetään mahdollisesti käymään vähän mökillä katselemassa vähän ralleja. Viikon päästä perjantaina korkataan kesäloma duunipaikan kesäjuhlissa ja lauantaina, jos sattuu hyvä sää, niin lähdetään kummitytön kanssa lintsille, hihii! Sunnuntaina vietetään veljeni kuopuksen nimiäisiä ja maanantaina lähdetään äitini kanssa Tallinnaan päiväristeilylle. Keskiviikkona kurvataan taas mökille hyvissä ajoin ennen juhannusruuhkaa ja loppuviikosta juhlitaankin jo juhannusta mieheni perheen kesken.

Juhannuksen jälkeen onkin loput kaks lomaviikkoa vielä vähän auki. Vielä ei ole täysin varmistunut ystävämme kolmekymppisten juhlapaikka, mutta todennäköisesti jotain juhlahumua on taas ilmassa. Jossain välissä meillä olis suunnitelmissa myös lähteä pyörällä kohti kaunista kesäkaupunkia, Porvoota. Huom. asumme pk-seudulla, joten aikamoinen seikkailu on taas luvassa. Saa nähdä kestääkö koivet :D

Tiina laittoi just aamulla viestiä, että meiän Thaimaan reissu ei onnistukkaan, joten alankin tästä tutkiskelemaan mahdollisia Malediivien matkoja tulevalle syksylle. Oih, toivottavasti päästään vielä johonkin lämpimään ♥

Mutta tällaista nyt tähän väliin. Jos ei kauheasti kuulu meikäläisestä, niin oon varmaan jossain seikkailulla :D Palaan paremmin kuulolle sitten taas elokuun puolella, kun ollaan taas vähän enemmän vauvantekoprojektin aiheen parissa.

Palaillaan taas! Mukavia kesäpäiviä kaikille!♥

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Oikein hyvää kesää! ❤

  VastaaPoista
 2. Nauttikaamme kesästä kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä suunnitelma, älä kuitenkan täysin meitä jätä❤️ Ihanaa kesää! Täällä odotellaan jo juhannusta.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja suunnitelmia!
  Nauti täysillä kaikista ihanista kokemuksista ja rakkaista ihmisistä! <3

  VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)