31. elokuuta 2016

Onko tää todellista?

Mä en jaksa uskoa, että tää olis totta.
Onko tää totta? 

P. S.  Ostin just kaupasta isot laaatikot tamponeita valmiiks :D

34 kommenttia:

  1. Oi onnea onnea onnea!!!! -T

    VastaaPoista
  2. Apua, niin ihania uutisia että pakko täältä taustalta kommentoida: VALTAVAN PALJON ONNEA, toivon niin täydestä sydämestäni että saatte pikkuisen ensi vuonna syliin <3 Mahtaa olla aika epätodellinen olo tällä hetkellä :D

    ps. Plussattiin muuten sun kanssa samana päivänä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kiitos tosi paljon! :') On tosiaan ihan tosi epätodellinen olo :D Tuli ihan puskista. Toivottavasti vielä pysyy sinnikkäästi kyydissä :) Ihanaa! ja onnea vielä teillekkin!! ♥

      Poista
  3. Voiii ihanaaaaaa <3 <3 <3 Paljon paljon onnea ja toivottavasti tällä kertaa kaikki menee hyvin loppuun asti <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ On vielä ihan epätodellinen olo :D Toivotaan, että tämä pysyisi kyydissä loppuun asti :)

      Poista
  4. Oi ihanuutta! Kaikki ne "tutut" oireet. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olevinaan tunnustelin vain progesteronioireita :D Tuli kyllä puskista. Ihana yllätys ♥

      Poista
  5. OU MAI KAAD!!!!!!! Herranjesta :') :') Voi pieni rakas pysy kyydissä. Kuinka voin olla näin onnellinen teidän puolesta! Nyt toivon vaan niin vahvaa pientä tyyppiä sielä <3 Enkä onnittele vielä ettei tiedä huonoo onnea. Sun ja miehen reaktiopostausta odotellessa! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu vielä ihan utopialta kaikki :D Toivottavasti sinne on nyt muuttanut vähän pidempi aikaisempi vuokralainen ;) Kiitos ihan hirmu paljon tsempeistä sulle ♥ Mä pidän teille edelleen paljon peukkuja pystyssä!

      Poista
  6. Ei epäilystäkään!!! Onnittelut alkaneesta raskaudesta!! Nyt peukut ja varpaat pystyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti :') Pitää alkaa neulomaan tarrasukkia pienokaiselle, niin jaksaa pysyä mukana matkassa loppuun asti ♥

      Poista
  7. Ihanaa! Täällä varovaisesti onnittelen :) T.Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti Salla :') Tuntuu vielä ihan epätodelliselta. Toivottavasti pysyy mukana matkassa.

      Poista
  8. Mä niin arvasin! Onneksi olkoon! :') <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasitko? :D Mä olin ihan varma, että tunnustelin vain lugesteron oireita :D Ihanaa, kiitos paljon :') ♥

      Poista
  9. Hei. Kyllä se totta näyttää olevan. Olen niin onnellinen sun puolesta <3 nyt paljon tarrasukkia matkaan ja pikkunen pysyisi loppuun asti. Uskon vahvasti siihen <3 niin ihanaa.
    mä kommentoin sulle tohon vähän aikaisempaan postaukseen anonyyminä et olen tosiaan uusi lukija ja sun ajatuksiin ja tunteisiin on niin hyvin voinu samaistua.
    Meillä oli se yk5 käynnissä ja itsellä ihan sama homma kuin sinulla, että positiivisen raskaustestin juuri tein ja olen onnesta soikea. Ihan äimänä et voiko tää tapahtua mulle. No kyllä näköjään voi, silloinkun sitä vähiten uskoo. Ihania plussatuulia meille, jotka hartaasti lasta toivoimmekin <3 niin paljon onnea tulevaan sinulle. Jään jatkossakin lukemaan sinun taipaletta ja ollaanhan me raskaudessakin nyt samassa vaiheessa menossa. ONNEA vielä kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii ihanaa ihanaa kiitos paljon Dansku ♥ Ja hirmuisen paljon onnea teillekkin. Ihan mieletöntä! :') Nyt vaan tarrasukat matkaan molemmille!

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Iiih kiitos paljon ♥ Puhaltelen plussatuulia teillekkin päin :3

      Poista
  11. Mieletöntä onnea tuhannesti!!! <3 mulle tuli ihan itkukin onnesta vaikka itku tuler näin hormonihöyryissä jatkuvasti...synnytin 2 vk sitten mutta olen niiiiin onnellinen puolestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana ♥ Kiitos paljon ja onnea teillekkin pienokaisesta :')

      Poista
  12. Onneaonnea, <3 Toi Lugesteron oli varmaan oleellinen juttu, mikä auttoi! Sitä varmaan jatketaan niin auttaa kiinnipysymisessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Joo, lugesteron jatkuu nyt raskausviikolle 10 asti. Mä uskon kans, että tuo progesteroni tuki on ollut mulle se merkittävin asia, koska viimeksikin sattui just terolutit auttamaan kiinnittymisessä :) Sillon ei vaan vielä tajuttu jatkaa sitä.

      Poista
  13. Oi ihanaa, onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
  14. Aivan mahtavaa, suuret onnentoivotukset! Jotenkin aavistin tämän... ;) Olen seurannut matkaasi jo pitkään, ihanan positiivinen olet, auttaa itseäni jaksamaan, meillä kun on jo yli kolme vuotta yritystä takana, hoitoja, piikkejä, kyyneleitä. En voi edes kuvitella miltä tuntuisi plussata oikeasti. Toivottavasti kaikki menee teillä nyt hyvin! Yritän tulla perässä ...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos ihan hirmuisesti! ♥ Ei sitä odottamisen odotusta kyllä toivoisi kenellekkään lasta toivovalle. Toivottavasti teilläkin pian nappaa. Se tunne on varmasti sanoin kuvaamaton :)

      Poista
  15. Onnea!!! <3 T:Taina

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)