1. kesäkuuta 2017

Kp 1

Ah, viimeinkin se piinaava keskenmenokierto on ohi. Jotenkin helpottavaa päästä taas siihen normaaliin kuukautisrytmiin, kun oli jo vähän sellanen fiilis, ettei voida vielä edes kunnolla yrittää mitään.

Tosiaan ei tainnu olla mikään kovin tehokas munis kyseessä, kun luteaalivaihe jäi taas vain 12 päivän mittaiseksi. Selkeesti olis tarvetta vähän jollekkin lugeille tai clomeille tai jollekkin, millä saatais kunnon munasolu aikaseks. Nyt mennään kuitenkin toistaiseksi pari kiertoa ihan luomuna, että voin sitten siellä hormonipolilla kertoa vähän tästä omasta luomukierrostanikin jotain tuoretta tietoa.

Tässä kierrossa taitaa jäädä tikuttelutkin ihan kokonaan pois, kun taidetaan olla oviksen aikaan juuri mökillä juhannuksen vietossa. Siis jos se ovis nyt ylipäätään sattuu tulemaan ns. ajallaan eli noin kp 21 tietämillä. Eihän sitä yhtään tiedä miten tämä kroppa nyt lähtee taas toimimaan, kun ei ole mitään apuja käytössä. Geleetkin loppui, enkä tiedä jaksanko ostaa vielä lisää, niin ei sitten tiedä bongaanko ovista ollenkaan.

Sinänsä jännittävää nähdä miten kroppa nyt toimii ihan luomuna, mutta pikkusen jo pelottaa, että yllättääkö tiputteluvuoto taas jostain takavasemmalta. Sitä en todellakaan yhtään kaipaisi. Vielä pari kuukautta aikaa tulevaan polikäyntiin eli pari kiertoa nyt mennään ihan luomumeiningillä. Odottavan aina tulee olemaan tooooodella pitkä, mutta onneksi on kesä ja voi tehdä paljon muutakin kuin vain odotella :D
Nyt siis tylsääkin tylsempi odotteluvaihe jatkuu.

Enää pari viikkoa lomaan, woohoo!!

6 kommenttia:

  1. Onneksi keskenmenokierto on ohi <3 Ja nyt se on todistettu että hyvin voi luomukierrostakin tärpätä! Kohta pääset lomailemaan, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on edelleenkin sellanen fiilis, että olikohan se vaan unta :D Minäkö muka luomuna? Näköjään ihmeitäkin tapahtuu ja toivottavasti ei ollut viimeinen kerta, kun niitä tapahtuu. Toivottavasti juhannuksena päästään tekemään juhannustaikoja ja ihmeitä tapahtuisi teillekkin ;) ♥ Lomaa odotellessa.

      Poista
  2. Jes, km takana, katse tulevaisuudessa! :) täälläkin odotellaan lomaa jo kovasti, vielä pitäs 3viikkoa jaksaa painaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sullakaan siis kovin montaa viikkoa jäljellä :) jee!

      Poista
  3. Meillä tulee aivan näinä päivinä vuosi kuluneeksi siitä, kun poistin ehkäisykapselin ja viimein koimme hetken vauvalle olevan oikea. Pettymys ja järkytys on ollut aika suuri, kun ei edelleenkään tapahdu mitään. Sillä tarkoitan, että ei _mitään_: ei edes menkkoja tai jotain sellaista kuin normaali kierto! Teroluteja olen jo vuodenvaihteessa yrittänyt syödä tuloksetta. Menkat tuli kyllä niiden avulla normaalisti, mutta lakkasivat sitten kun terotkin. Ensi viikolla pääsen gynelle ja toivottavasti löytyy jokin mahdollisimman harmiton syy sille ettei liki 3 kuukauteen ole menkkoja näkynyt... Joten, sekin on ilon ja kiitollisuuden aihe että kroppa pelaa sentään sen verran että kierrot ovat noin tarkkoja kuin sinulla! Ja vaikka kukaan ei toivo toiselle tai itselleen keskenmenoa, niin jokin merkki sekin on siitä että raskaaksi tuleminen ja vieläpä luomuna on mahdollista. Toivon teille niin paljon kaikkea hyvää. ♡ Kiitos kun kirjoitata tuntoja, niitä pn lohdullista lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan totta, että täytyy olla kiitollinen siitä, että ylipäätään on mahdollisuus raskautua, kun on edes jonkunlainen kierto. Tilanteesi on siis siinä mielessä kyllä erilainen, mutta haluan kertoa, että eräs ystäväni, jolla todettiin pcos, kun kuukautiset tuli vain joka toinen kuukausi(jos silloinkaan), aloitti vähähiilihydraattisen dieetin (vähemmän sokeria, enemmän hyviä rasvoja) ja muutaman kuukauden kuluttua tuli vahingossa raskaaksi. Ihmeitä siis tapahtuu :) Uskon, että tekin löydätte vielä jonkun teille sopivan hoitomuodon, millä saatte taas normaalin kuukautiskierron palautettua. Tsemppiä gynekäyntiin ja toivottavasti teillekkin vielä ihme osuisi kohdalle :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)