22. tammikuuta 2018

Vapaa viikonloppu

Onnistuin kuin onnistuinkin joten kuten viettämään vapaata viikoloppua tekemättä mitään :D No okei, käytiin me pikaisesti Ikeasta hakemassa yksi vitriiniovi, kun se oli viimeksi loppunut hyllystä, mutta se oli ihan pikainen reissu vain. Heh, ekaa kertaa ostettiin ihan oikeasti vain se mitä lähdettiin hakemaan :D Saavutus kai sekin.

Oli ihanaa kun sai pitkästä aikaa nukkua niin paljon kuin vaan jaksoi. Nukun ainakin toistaiseksi vielä tosi hyvin. Toki herään joka kerta kun käännän kylkeä(perkeleen liitoskivut), mutta nukahdan heti samantien uudestaan sikeään uneen. Saa nähdä kauan tätä onnea vielä kestää, haha.

Sunnuntaina Tiina kävi taas pitkästä aikaa piipahtamassa meillä. Oli kuulemma ensimmäinen kerta 2,5 vuoteen, kun hän pääsi käymään kenelläkään kaverillaan yksin ilman lasta... tai miestä :D Tiinalla oli iltavuoro töissä ja hän tulikin siis ohimatkalla lyhyelle visiitille, mutta uppouduimme niin pahasti rupattelemaan kaikenlaista, että emme huomanneet kelloa ja yhtäkkiä tulikin jo kiire. Tiina laittoi myöhemmin viestiä, että oli myöhästynyt töistä 15 minuuttia. Hups.

Ihan täysin toimettomana en kuitenkaan osannut tänäkään viikonloppuna olla, vaan aloitin oikein kunnon pyykin pesu-urakan.
Sain jopa kaksi koneellista vauvan vaatteita pestyä. Vielä olisi yksi koneellinen pestävää, ennen kuin voin siirtyä lakanoihin ja pyyhkeisiin. Ihanaa, kun vauvan vaatekaappiinkin alkaa tulla jo täytettä, hih.
Laitetaanpa loppuun nyt vielä vähän masukuvaa eiliseltä, ettei tämä menis ihan totaalisen diipadaapailuksi. Ihmeteltiin eilen illalla taas miehen kanssa meidän pikkujäbän puuhasteluja. Maha muljahteli taas ihan ihmeellisen muotoiseksi, kun me juteltiin sille ja siliteltiin sitä. Ihana kun mieskin tykkää kosketella ja tunnustella masua ♥

Enää 8 viikkoa laskettuun! Iik!

Tällä viikolla ei taida olla kuin se toinen perhevalmennus luvassa, että katsotaan onko mulla tänne mitään järkeviä kuulumisia kirjotettavanakaan :D Saatte siis tyytyä diipa daapaan toistaiseksi. Haha.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Se todellakin on saavutus jos Ikeasta lähtee niin, että on vaan oikeasti se juttu mukana mitä olikin hakemassa :D
  Ihana masu ja vaan 8viikkoa! Ja vaan 5viikkoa, että vauva on täysiaikainen ;) joko kuumottaa? Mä oon jo ihan malttamaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no on se ja ainakin todella harvinainen sellainen :D Aina tarttuu jotain "ylimääräistä".
   Voi että. Hurjaa ajatella, että meiän pikkujäbä on jo kohta ihan valmis pakkaus ^_^ ♥ Oon ollu vielä yllättävän rauhallinen (työt varmaan vie vielä kaiken huomion), mutta olen pikku hiljaa jo alkanut innostumaan ajatuksesta, että päästään pian hiplailemaan niitä pikkuisia sormia ja varpuleita ♥ Ihanaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) ♥ Saa nähdä muuttuuko tuo muoto vielä, jos pikkujäbä päättää vihdoin kääntyä pää alas päin :D

   Poista
 3. Sievä ja siro massu! Mutta ei varmasti tunnut siltä enää. Musta ihaninta oli just pestä noita pikkuisia vaatteita ja laitella hoitopöytää valmiiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) Vaikka kyllä tosiaan on lievästi sanottuna massiivinen olo :D Voih, nuo vaatteet on niin pikkuruisiakin vielä ♥

   Poista
 4. Voi miten soma maha, siellä se poika kasvaa <3

  Mä voin sanoo rehellisesti et nukuin hyvin koko raskauden. Mähän kyllä synnytin jo rv 33+0 et en tiiä olisinko sit nukkunut jos olisin viel pidempään ollut raskaana.

  Nyt uus raskaus ja vasta rv 7 menossa ja pelottaa. Mulla on tosi paha olo kokoajan ja toivon et olis hyvä merkki. Keskenmenneessä ei ollut pahaa oloa.
  Pakko kysyy et huomasitko sä et ne keskenmenneet alkuraskaudet olis eronnut tästä onnistuneesta raskaudesta oireiden puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi paljon onnea uudesta raskaudesta! :) ja kiitos ❤️
   Joo, kyllä mä sanoisin, että mulla ainakin tässä raskaudessa oli huomattavasti selkeämmät oireet ja pahoinvointikin. Toki eihän ne oireet aina ole tae siitä, että kaikki on hyvin ja siksi pelkäsin itsekkin vielä tosi pitkään alkuraskaudessa keskenmenoa. Mutta pääasiassa kuitenkin pahoinvointi on merkki siitä, että pikkuinen siellä kasvaa kovaa vauhtia :) Tsemppiä odotukseen!

   Poista
 5. Onpa pieni maha! :)

  VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)