3. lokakuuta 2019

Oh the power of writing it down!

Jeeee!! Nyt ne alko! Kannatti tulla eilen taas avautumaan tänne, kun heti alkaa tapahtumaan :D haha.

Mutta miten kävi aiempien spekulaatioitteni kanssa. Selkeästi oletus numero 2 kävi toteen. Ovulaatio on tapahtunut todennäköisesti kierronpäivänä 22 eli sillon, kun ilmestyi ihan mielettömät superliukkarit kehiin. Oletan, että ovulaatio on tapahtunut vasemmassa munasarjassa ja keltarauhanen on toiminut nyt jotenkin ihan super tehokkaasti, koska sitä vihloo aika ajoin edelleen ja luteaalivaihe on kestänyt mukavat 14 päivää. Kierron pituudeksi tuli nyt siis 36 päivää, mikä on mun laiskalle vasemmalle munasarjalle vielä ihan normaali.

Miten sitten tästä eteenpäin. Noh ehkäisystä ollaan nyt ihan virallisesti luovuttu ja jonkin asteinen yrittäminen alkaa nyt tästä kierrosta. En osaa sanoa, kuinka tehokkaasti tämä yrittäminen nyt lähtee käyntiin, koska esimerkiksi ovulaatiotestien tekeminen tuntuu vielä vähän utopistiselta, kun se pitäisi tehdä just sillon, kun olen kahdestaan poitsun kanssa kotona eli työpäivän jälkeen. Otan silti kuitenkin vastaan kaikki hyvät ovistestivinkit eli mistä olette tilanneet ja minkämerkkistä.

Poitsu täytti muutama päivä sitten 1,5 vuotta ja jotenkin tämä tuntuu nyt ihan täydelliseltä ajankohdalta aloittaa projekti nimeltä Pikkusisar. Mun puolesta tärppi sais käydä nopeastikkin :D Tai ainakin nopeammin, kuin edellinen vauvantekoprojekti, joka kesti sen reilu kolme vuotta. Toivon, että meidän jonkin asteinen elämäntapamuutos kohti terveellisenpää ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa, olisivat vaikuttaneet suotuisasti tuleviin tärppimahdollisuuksiin. Uskon myös, että stressi ei ole enää niin suuri, kun meillä kuitenkin on jo yksi lapsi. Tottakai tulen jännittämään jokaista tulevaa kiertoa siitäkin huolimatta, koska se nyt vaan sattuu olemaan tyypillistä perusluonteelleni, mutta tällä kertaa paine ei ole niin kova. Esikoisemme jatkuva uusien asioiden oppiminen saa ehkä hieman ajatukseni välillä muuallekin, kuin vain Pikkusisar-projektiin. Kuten vaikka eilen, kun pidimme kunnon fanfaarit meidän vessassa, kun pikkujäbä onnistui tekemään kakat pottaan niin, että ilmoitti hädästään etukäteen, woohooo! Haha, elämän pienet suuret ilot :D

Nyt vaan toivotaan tästä kierrosta ehkä hieman tavallisempi, ilman mitään ylimääräisiä välivuotoja.

Let the games begin! Eiku mitä....


2 kommenttia:

 1. Musta kans on siinä mielessä ihanaa, että tietty paine puuttuu tältä kierrokselta. Yhtään vähemmän en silti oo ite osannut ressata :D en tiiä miks, ja tää on sellasella henkilökohtaisella kehityslistalla kyllä. Nimittäin inhottavaa, kun vauva projekti välillä imaisee niin, että unohtuu se miten hyvin asiat tässä hetkessä on. Elämä 2-vuitiaan kanssa on kuitenkin haasteineenkin aivan ihanaa <3 sitä sietäisi muistella enemmän :)

  Mutta toivotaan meille lyhyehköjä projekteja niin homma pysyy varmasti rentona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta, pelätään pahinta ja sitä odotellessa tietty nautitaan niistä elämän pienistä suurista iloista :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)