23. lokakuuta 2019

Oli ja meni

Tilasin viime viikolla taas kasan ovulaatiotestejä Raskauskeiju.fistä ja ne saapuivat maanantaina postissa. Päätin heti aloittaa testaamisen, koska sillon mentiin jo kierronpäivässä 19. Testi näytti yllättävän tummaa viivaa ja aiemmalla kokemuksellani se olisi voinut olla jopa positiivinenkin. Oletin, kuitenkin ovulaation ilmaantuvan taas vasta kp 21, joten jatkoin testailua vielä tiistaina.
Yllättäen testiviiva olikin jo miltei hävinnyt. Tais käydä niin, että ovulaatio oli ja meni.

Ei se nyt täysin yllätyksenä tullut. Maanantaina nimittäin mahaan koski ja pisti ihan huolella, joten kyseessä ei voinut olla muu kuin ovis tai jättiläiskupla ilmaa :D Kipu tuntui oikeassa munasarjassa ja ihan alaselkää myöten poltteli inhottavasti. Miten tässä tilassa nyt vois muka tuntea jotain innokkuutta hyppäämään lakanoiden väliin. Aamulla painetta tuntui vielä vähän, mutta hävisi lopulta kokonaan päivän mittaa. Oletan siis ovulaation tapahtuneen maanantai-sunnuntai välisenä yönä.

Että se siitä ovulaatiosta. Sitten ei muuta kuin menkkoja odottelemaan.

P. S. Varattiin meille taas talvilomamatka Kanarialle. Iih ihana, kun on taas jotain mitä odottaa, vaikkakin kovin kauaa ei tarvi odottaa, sillä siihen onkin enää vain viitisen viikkoa. Hurjaa! Jäbän toka ulkomaanmatka lentokoneella!

4 kommenttia:

 1. Nuo oviskivut on kyllä minullakin niitä tehokkaimpia seksintappajia ja sitä kautta myös ehkäisykeinoja. >.< En kovin herkästi harrastaisi spontaanisti seksiä ikinä noihin aikoihin. Ainoastaan ultrassa (tai ovistesteillä) saatu tieto lähestyvästä ovulaatiosta yhdistettynä vauvahaaveeseen saa minut harrastamaan tuolloin seksiä. Mutta plussaa bongatusta oviksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis menee kyl ihan väkipakoksi, jos tärppiä toivoo, meinaan ei yhtään tee mieli hässiä, kun selkää myöten polttelee ja munasarjaa vihloo. Ihan ehkäisystä menis kyllä :D

   Poista
 2. Joo tämä! Tai siis nämä! Eli ovulaatio kivut. Uh, aivan kamalat. Mä menin nyt edellisessä kierrossa THE ovispäivänä ihan veltoksi kivusta, kun munasolu lopulta irtos. Onneks oltiin sitä ennen just ehditty tehtailemaan vauvaa, koska kipujen alettua en vaan olis pystynyt, ei ois tullut mieleenkään. En voinut ees hoitaa lasta, makailin vaan sängyssä loppuillan.

  Tällä hetkellä mietin, että jos toinen lapsi siunaa tuu, niin mihinkähän nuo kivut yltyy :o toisaalta tässä hetkessä koittaa vaan selvitä oksentamatta, niin vähän hillitsee tuota ajatusten laukallelähtöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl ymmärrä, mihin tuo kamala oviskipu perustuu. Kai luonnon pitäisi enemmänkin auttaa lisääntymisessä, eikä auttaa välttelemään petipuuhia ':D
   Voih siellä on pahoinvointi jo nostanut päätään. Tsemppiä sen kanssa, mutta toisaalta se on vaan hyvä merkki ;)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)