20. huhtikuuta 2015

Laskettu aika lähestyy

Ystäväni Tiinan laskettu aika lähestyy. Tarkemmin sanottuna keskiviikkona. Tavallaan jännittää ihan sikana hänen puolestaan, mutta toisaalta hän on alan ammattilainen, niin hän tietää kyllä mitä siellä on vastassa.

Joskus parisen vuotta sitten, ennen kuin Tiina ja Janne olivat vielä edes naimisissa, juttelimme Tiinan kanssa syvällisiä. Päätimme yhdessä, että sitten kun he ovat menneet naimisiin, niin me aloitetaan yhdessä vauvatekoprojektit ja ollaan sitten yhdessä masut pystyssä. Muistan kuinka Tiina tokaisikin heti häiden jälkeen seuraavana aamuna, että "nyt tekin saatte aloittaa vauvantekohommat :D". No aloitettiinhan me, mutta vielä mitään ei ole tapahtunut. Vaikea uskoa, että siitä on jo yhdeksän kuukautta...

Katsoin tuossa viikonloppuna huvikseni ensimmäistä tuotantokautta Frendejä ja siinä juuri Rossin ex-vaimo Carol synnytti heidän esikoisensa Benin. Tietenkin kaikki nuo frendit olivat mukana sairaalassa ja jopa synnytyssalissakin. Tuli siis mieleeni, että onko Suomessa yleensä tapana mennä tapaamaan uunituoretta äitiä sairaalaan vai vasta sitten kun onnellinen perhe on päässyt jo kotiutumaan?

Jopa kolme hyvin läheistä kaveriani ovat synnyttäneet esikoisensa ja olen aina odottanut muutaman viikon, ennen kuin olen tunkenut paikalle pikkuista vauvelia pällistelemään. Liekkö nuo sitten olleet ihan kiitollisia tai sitten vaan todella katkeria siitä, etten ole ensimmäisten joukossa hiplailemassa uuden tulokkaan varpuleita :)

2 kommenttia:

  1. Jään seuraamaan blogiasi! Terveisin toinen, ei niin salaa, vauvakuumetta poteava. :3

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan seuraamaan vauvatekoprojektia :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)