27. huhtikuuta 2015

Jännitys tiivistyy

Tuntuu tosi tyhmältä edes kirjoittaa koko asiasta, mutta kun jännittää, niin pakko keventää vähän taakkaa.

Tänään on se päivä kun kaiken järjen mukaan mun menkat pitäisi alkaa. Tai ainakin siitä on nyt tasan kaksi viikkoa kun tein positiivisen ovulaatiotestin. Vielä ei ole kuulunut mitään ja salee ne alkaakin heti kun tuon asian ilmi, mutta entäs jos ei alakkaan. Siinä kohtaa iskee jännäkakka housuun. Mitä jos mä olenkin RASKAANA?

Ensinnäkin milloin on laskettu aika? Miten kerron asiasta töissä? Mites Vappu? Otanko vai enkö? Saako kotitekoista simaa juoda raskaana? Teenkö testin heti vai vasta huomenna? Jos testi näyttää positiivista, niin miten salaan asian torstaina olevissa Vappubileissä? Vai kerrommekko asiasta kavereillemme heti? Entä jos se meneekin kesken ja olemme jo kertoneet asiasta kaikille? Milloin asiasta voi kertoa kavereille?? Ääää apua apua kissa syö rapua!

Jos olen jo tässä vaiheessa näin paniikissa, niin odottakaas vaan kun alan jännittämään odotusta ja ennen kaikkea SYNNYTYSTÄ. Ai herranen aika...

P.S. Ainiin, ystäväni Tiina ei ole vielä synnyttänyt, vaikka laskettu aika oli ja meni. Sitäkin jännitetään siis vielä ihan kybällä!!

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kommentoida, kun tuntuu että omat ajatukset on täsmälleen samat! :D Löysin sun blogin muutama päivä sitten, ja kas kummaa, oon täsmälleen samoilla jännäilyillä liikenteessä! Koitan pysyä järkevänä, ja olla toivomatta liikaa, mutta vaikeaa se on... Tsemppiä sinne ja mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, etten ole ajatusteni kanssa yksin :) Kiitos paljon ja tsemppiä myös sinne!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)