1. huhtikuuta 2015

Vauvauutiset sosiaalisessa mediassa

Ja niin taas pärähti kaksi uutta vauvauutista sosiaalisen median syövereistä. Ensimmäinen iski vasten kasvoja Instagramissa, kun entinen joukkuetoverini voimistelun ajoilta laittoi kuvan masustaan kuvatekstillä "Tänään juhlitaan 27:ää. 27-vuotis syntymäpäivää ja 27. raskausviikkoa". Voi kuinka somaa *tykkäys*.

Toinen pärähti juuri hetki sitten facebookin etusivulle, kun lapsuudenystäväni tarha-ajoilta laittoi ultraäänikuvan vauva numero 2:sta. Ensimmäinen on vielä taaperoiässä ja syksyllä syntyy toinen. Ja minä täällä vielä haaveilen vauva numero 1:stä.

Noh, mutta vaikka vauvauutisia en voikkaan vielä kertoa, olen silti jo hieman miettinyt, että miten sen sitten päräytän ilmoille sosiaalisessa mediassa vai pimitänkö tiedon viimeisille asti ja vain läheisimmät kaverit tietävät asiasta.
 Musta olis hirveen kiva keksiä joku todella omaperäinen ja hauska kuva, jonka voisin sitten laittaa vaikka sinne facebookkiin. Tai sitten jos oikein haluaa hifistellä, niin joku pieni videon pätkä olisi söpöä. Videossa olisi kuvia meidän yhteisestä taipaleesta ja lopussa joku vihjaileva masukuva lopputeksteillä "coming soon".
Tuntuu taas tosi pöhlältä edes miettiä tällaisia asioita, mutta minkäs sitä vauvakuumeelle mahtaa. Löytyykö yhtään kohtalontoveria vai olenko vaan täysin päästäni sekaisin? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)