13. huhtikuuta 2015

Kaksi viivaa

Eilen ilmestyi kaksi viivaa tikkuun, nimittäin ovulaatiotestitikkuun. Olen elämäni aikana tehnyt jopa kolme raskaustestiä ja kaikki ovat tietysti näyttäneet negatiivista. Nyt kun nuo kaksi viivaa ilmestyi ovulaatitestiin LH-kohoaman merkiksi, niin olin jostain syystä todella iloinen ja innoissani. Siis eihän se vielä mitään tarkoita, mutta ainakin nuo testit siis toimii.

Ainoa huono asia tässä on nyt se, että puolisoni oli eilen kuin perseeseen ammuttu karhu, joten peitto ei todellakaan heilunut koko päivänä. Toki ohjeissa luki, että jos tavoitteena on tulla raskaaksi, niin puputtaminen pitäisi tapahtua 24-48 tunnin sisällä positiivisen testin tehtyä. Noh tänään mies on iltaan asti koulussa, joten saattaapi olla, että tämäkin kierros menee kokonaan ohi. Ehkä näin oli taas tarkoitus tapahtua....

No mutta positiivista tässä nyt kuitenkin on se, että nuo ovulaatiotestit todellakin toimii ja omien tuntemusteni perusteella olisin arvioinut ovulaationi tapahtuneen jo pari päivää aikaisemmin, joten hyvä että testasin. Nytpähän tiedän odotella menkkojen alkavan parin viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)