1. marraskuuta 2017

Ensimmäinen

Tänään on jo marraskuun ensimmäinen päivä. Enää kuukausi, niin pääsee jo avaamaan joulukalenterin ensimmäisen luukun :D haha. Jos ei vielä ole tullut selväksi, niin olen ehdottomasti joulu/talvi-ihmisiä.

Eilen illalla mieheni pääsi tuntemaan ensimmäistä kertaa pienen potkut käteensä. Kerrankin hän malttoi odottaa niin kauan, että se potku sieltä taas tulee. Mies olikin ihan ihmeissään, että mikä se oikeen oli ja tuntui kuulemma hurjan jännittävältä. Musta tuntuu, että tää ipana huitoo menemään ihan jatkuvasti, mutta aina kun pyydän miestä paikalle, niin se loppuu. Mies sanookin aina leikillään pienelle, että "taidat olla vielä vähän ujo". Hahah.

Masussa on nyt ainakin liikkumatilaa pienellä. Välillä muksautuksia tuntuu oikealla masussa ja hetken päästä taas vasemmalla. Vielä mahtuu siis kuperkeikkaa tekemään. Liikkeiden päivärytmi on pysynyt edelleen samana eli aamulla ja iltapäivällä on vilkkainta. Nyt on ollut vähän myös illemmalla, mutta kympin aikaan, eli silloin kun menen itsekkin nukkumaan, on masussa taas ihan hiljaista. Jostain oppaasta luin, että nyt sillä pienellä ihan oikeasti on niitä univaiheitakin, että ehkä sille alkaa pikkuihiljaa muodostumaan joku unirytmikin. Sopii toivoa :D

Muita raskausoireita on edelleen kuivat limakalvot, eli nenä on koko ajan ihan tukossa, pientä vihlontaa on taas esiintynyt masussa ja pitkästä aikaa myös rinnoissa. Odotusoppaissa kerrottiin ensimmäisen äidinmaidon mahdollisesti ilmaantuvan näillä viikoilla, joten sitä odotellessa sitten. Muuten olo on kyllä varsin mainio, lukuunottamatta tuota lievää suolisto-ongelmaa, josta viimeksi kirjoitin, mutta eiköhän me siihenkin keksitä vielä joku ratkaisu.

Viikonloppua taas kovasti odotellessa. Meille on mahdollisesti tulossa taas vähän kavereita pelailemaan lautapelejä ja viettämään iltaa Halloween-aiheisten herkkujen parissa :) Kiva nähdä miten Tiinankin masu on kasvanut, hih.

Palaillaan taas!

Alina ja pikkujäbä rv 20+2

P.S. Ainiin, voisin melkein jo tehdä oman ohjelmanumeron "Anopin kootut tempaukset", haha. Hän oli taas vähän keulinut ja osti meiän pikkuiselle uuden hienon pikkurepun ja hienot pikkuiset tossut. Menee ehkä ihan pieni hetki, ennen kuin meiän tyyppi pääsee niitä käyttämään :D Mutta ei siinä, tosi hienot olivat reppu ja tossut.

2 kommenttia:

 1. Ihania hetkiä, suloinen tunne tulee näitä lukiessa. Toivottavasti olo pysyy hyvänä.
  Ihanaa joulun ja pikkuisen odotusta!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) ihana kuulla ♥ Ihanaa joulun odotusta myös sinne!

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)