8. tammikuuta 2018

Pesänrakennusta

Eilen saavutettiin taas täysiä kymppejä, kun raskausviikoiksi pärähti viimein 30+0. Nyt on sitten virallisesti enää kymmenen viikkoa jäljellä. Aika hurjaa!

Tällä viikolla on taas paljon actionia luvassa, sillä keskiviikkona ollaan menossa ensimmäistä kertaa perhevalmennukseen ja perjantaina onkin sitten tuo sokerirasitus, jota ehdin jo kovasti välipäiville jännäilemään, mutta jouduin sen vatsataudin takia sitten siirtämään. Odotan suurella mielenkiinnolla, että minkähänlainen tuo uudistettu perhevalmennus mahtaakaan olla. Lisäksi on jännä nähdä vähän samassa vaiheessa olevia kanssaodottajia. Viikonlopullekkin on jo menoja luvassa, kun päästään viimein toteuttamaan ne täälläkin aiemmin mainitsemani yllätyssynttärit ystäväpariskunnallemme. Voi vitsi, se vasta jännittääkin!

Olo on näin viimeisen neljänneksen alkaessa oikein hyvä. Olen ehkä vielä vähän jotenkin reipastunut tässä viimeisen viikon aikana, vaikka vähän flunssaa koittaakin puskea taas takavasemmalta. Mulle iski myös yllättäen ihan kamala pesänrakennusviettikin taas :D Otin eilen itseäni niskasta kiinni ja aloin vihdoin ja viimein pakkailemaan askarteluhuoneeni tavaroita laatikoihin ja vein ne vaatehuoneeseen säilöön. Vauvalle on siis nyt ainakin oma vaatekaappi raivattu tyhjäksi ja vähän jo täyttelinkin sitä, vaikkakin vaatteet odottelee vielä pesua. Vaatteiden pesua onneksi ehtii tekemään vielä myöhemminkin.
Eilen sain myös viimein aikaiseksi kasata sen pinnasängyn. Pakko sanoa, että on ehkä pikkasen työläs tuo Ikean Stuva sängyn kasaaminen, mutta nyt on kyllä hyvä fiilis, kun voi ihastella valmista tuotosta. Käytiin muuten perjantaina Ikeassa ostamassa sitä patjaa siihen pinnasänkyyn, mutta ei helkkari, se olikin loppunut varastosta. Sen sijaan osteltiinkin keittiöön uusia kaappeja, koska nyt saa tammikuun ajan kaikki keittiön kaappien ovet -20% alehintaan ja koska pesänrakennus :D Koska meillä ei nyt sitten olekkaan varaa, saati aikaa, tehdä sitä haaveilemaani keittiöremonttia, niin tuunaillaan sitten edes sen verran kuin pystyy, haha.

Alan jo pikkuhiljaa haaveilemaan lomasta. Meillä on töissä tällä hetkellä yksi toinenkin odottaja ja hänellä on enää yksi viikko töitä ennen äitiysvapaan alkamista. Minulla olisi työviikkoja vielä viisi jäljellä. Hänellä sattuu olemaan laskettu aika siis tasan kuukausi ennen minua eli 18.2. Aika hassua, kun sitten taas ystävälläni Tiinalla on laskettu aika tasan kuukausi minun jälkeen eli 19.4. Kuinkas sattuikaan. Tiinalla on muuten ollut nyt jotenkin tosi rankka raskaus. Paljon oksentelua ja kipujakin. Eli siis kun hoen täällä koko ajan, että tämä minun odotukseni on ollut niin kovin seesteistä, niin se johtunee siitä, että tiedän hyvin kuinka rankkaa se myös voi olla. Täytyy siis vaan nauttia jokaisesta hetkestä täysillä.

Nyt ei muuta kuin oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

  1. Meilläkin synnytysvalmennus lauantaina. Se järjestetään sairaalalla ja on kertaluonteinen, säästöjen vuoksi ei ilmeisesti muuta ole tarjota.
    En oo ihan varma oonko ton jo sanonut, koska mulla on raskausajan dementia :D
    Whipii nyt sielläkin viikot alkaa kolmosella, hurjaa :) musta tuntuu, että aika on hidastunut, odotan kokoajan et alkaa 37+0 ja siihen on enää 4viikkoa, mut se tuntuu ikuisuudelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mustakin tuntuu koko ajan siltä, et unohdinks mä jotain :D Muistelinkin, et teil oli siel sairaalalla se. Meillä on siis ihan neuvolassa noi, mikä on toisaalta ihan mukavaa, ku asutaan käytännössä ihan neuvolan vieressä :)
      Joko sulla on alkanut viikot hidastumaan :D Mulla ne menee edelleen hujauksella ohi. Lienkkö jos olis kotona, niin aika saattaiskin madella vähän hitaammin. Toistaiseks ainakin vielä tuntuu siltä, et aika loppuu kesken :D Sehän voi syntyä nyt jo hetkenä minä hyvänsä, huiiii!

      Poista
  2. Mä en voi uskoo, että kohta teidän vauva on täällä. Vastahan te yrititte. <3 Hassua miten lyhyeltä toi odotusaika tuntuu, kun katsoo sitä sivusta. Sitten taas teistä se (varsinkin viimeiset viikot) tuntuu pitkältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tämä raskausaika on kyllä mennyt tosi nopeasti :D Tuntuu itestäkin uskomattomalta olla jo näin pitkällä. Eiköhän ne viikot kuitenkin ala madella, kun loppu alkaa lähestyä :) Ainakin näin olen kuullut :D

      Poista
  3. Mää kävin sokerirasituksessa perjantaina, ja radi-diagnoosi pärähti vastoin kaikkia luuloja, vieläpä sekä 1h, että 2h molemmista ja reilusti yli viitearvojen :O Ite testi meni yllättävän helposti mutta lopputulema ei oikein naurattanu. En oo iäkäs odottaja, ei ylipainoa, eikä kovin kummoista sukurasitetta. Nyt sitte saa alkaa sokereita alvariinsa mittaan... -Riksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäh! :o vitsi, se voi näköjään tulla melkein ihan kelle vaan. Nyt alko vähän jännittää, et miltä ne omat tulokset tulee näyttämään :D

      Poista
  4. Ihanaa et teillä kaikki hyvin ^_^ joko alkaa olla hankinnat hyvällä mallilla? :) Täällä pyörähti eilen 25 viikko :) ens viikolla olisi sokerirasitus kans itellä, vähä jännittää et miten tällä kertaa käy :D esikoisesta selvisin puhtain paperein, mahtaako käydä yhtä hyvä tuuri nyt toisella kierroksella :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih sielläkin ollaan jo noin pitkällä :) Hankinnoista isoimpana puuttuu enää vaunut, mutta tarkoitus olis viikonloppuna käydä nekin viimein hakemassa. Sitten on enää kaikkea sellaista pikkukrääsää, jolla ei vielä ole niin kiirusta :)
      TOivottavasti selvitään molemmat sokerirasituksesta puhtain paperein :D

      Poista
  5. Heippa!
    En enää muista mistä tänne päädyin mutta olen jäänyt seuraamaan :D

    Blogisi kiinnitti huomioni, koska meillä vähän samanlaista taustaa. Esikoista yritettiin melkeen neljä vuotta ja matkalle mahtui pari keskenmenoa ja pari vuotta kevyempiä lapsettomuushoitoja. Mutta sitten esikoisen pitkän yrityksen jälkeen meille kävi joku ihme ja onni, ja tämä masussa oleva kakkonen sai alkunsa luomuna esikoisen ollessa vasta 1v4kk <3

    Pakko kysyä koska sulla on LA? Koska kirjotuksista päätellen aika samaan aikaan kuin itselläni (20.3). Mulla muuten esikoisen LA oli 25.3.16 mutta syntyi jo 13.3. Joten saa nähdä miten lähekkäin tulevat viettämään synttäreitä nämä minun hulivilit :)

    Jään seuraamaan ;)

    T. Elli 30+0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet jäänyt seuraamaan meidän taivalta :) Meillä on laskettu aika 18.3, eli aikalailla samoissa mennään. Ihana kuulla, että teillä on kuopus tärpännyt luomuna noinkin nopeasti taustat huomioon ottaen :) Se luo toivoa siitä, että ehkä mekin vielä joskus saadaan pikkujäbälle pikkusisarus. Hauska tuo teidän tilanne :D Teillä tulee olemaan synttärien täyteinen kevät :) Ihanaa loppuodotusta sinne!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)