5. elokuuta 2019

Takaisin töihin!

Huh viime kerrasta on taas vierähtänyt tovi. En oikein tiedä mistä kirjoittaisin tai edes mistä aloittaisin.

Vauvakuume on alkanut nostamaan taas ihan huolella päätään. En oikein tiedä miten siihen suhtautuisin. Tavallaan haluaisin jo niin kovasti aloittaa vauvantekoprojekti vol 2:sen, mutta toisaalta muistot menneistä yritysvuosista saa vauvakuumeeni laantumaan lähes mitättömiksi. Kerroin viimein ystävilleni meidän menneestä yritystaipaleesta ja sain paljon pahoitteluja osakseni. Aavistuksia lapsettomuusongelmista olikin jo hieman herännyt ystävieni mieliin, mutta heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että minkälaista keskenmenohelvettiä me olemme saaneet kokea heidän huomaamattaan. Oli kuitenkin ihana kuulla miten onnellisia he olivat aikoinaan kuullessaan meidän vauvauutiset. Kuulemma meidän vauvauutiset toivat melkein suuremmat tunteet esiin kuin heidän oma raskautensa, haha. Melkein.

Ollaan jo kovasti puhuttu pikkuveljestä(päätettiin jo, että sekin on poika :D) mieheni kanssa ja sovittiin luopuvamme ehkäisystä heti, kun kortsupakkauksen viimeinen kumi on käytetty, haha. Siinä voipi mennä hetki. Lapsiperhearki ei ole sitä kaikkein kiihkeintä aikaa makuuhuoneen puolella. Asiaa ei auta yhtään se, että olen juuri palannut takaisin töihin ja aloittanut pientä juoksuharrastustakin. Elämä on nykyään pelkkää aikataulujen kanssa taistelemista, eikä asiaa ainakaan helpota edelleen kotimme valloittanut kylppäriremontti. Jep, se on edelleen kesken. Jo kohta neljättä kuukautta.

Tänä kesänä olen alkanut löytämään taas pitkästä aikaa enemmän oman itseni. Imetyskin loppui mukavasti lapsentahtisesti kokonaan ja ehkä sen ansiosta kiertonikin on alkanut löytää rytminsä. Tuntuu, että kroppani on ehkä tasaisemmassa kierrossa, kuin ennen raskautta. Menkkakivut ovat kadonneet kokonaan ja kierto on aika tarkka 34 päivää, mitä se on joskus aikoinaankin ollut. Saa nähdä alkaako työstressi heittämään kiertoa taas miten sattuu, mutta toistaiseksi se on jo tosi hyvä.

Kesällä on tullut mökkeiltyä paljon ja käytyä niin keikoilla, kuin festareillakin. Pikkumieskin oli ensimmäistä kertaa yökylässä, jopa kaksi yötä putkeen. Toki isovanhemmat tulivat meille hoitamaan pikkuista, mutta kuitenkin. Heillä oli mennyt kuulemma ihan tosi hyvin ja lapsikin oli tykännyt kovasti viettää aikaa mummin ja papan kanssa. Onni on hyvät tukiverkostot ♥

Pikkujäbä on kehittynyt taas ihan hirmuisesti. Uusia sanoja opetellaan jo kovasti. Eilen illalla hän tapaili sanaa auto ja ei sitten meinannutkaan saada enää unta, kun niin kauheasti olis tehnyt mieli vielä jatkaa höpöttelyä. Tähän mennessä sanoja on kertynyt jo mm. ei, joo, aijaa, kakka, pappa, äiti, auta, vettä ja tutti. Eli ne tärkeimmät :D haha. Ja voi luoja, miten paljon noin pieni ihminen jo ymmärtää. Hän tykkää auttaa tiskikoneen tyhjennyksessä ja vie roskia roskikseen. Tykkää lajitella pyykkejä oikean värisiin kasoihin ja pyytää päästä potalle. Ja jäbällä on ikää vasta 1 vuosi ja 4 kuukautta. Hän on vaan niin super reipas ♥

Voih, ja taas tuli kauhea ikävä pikkuistani. Menee varmasti vielä hetki ennen kuin totun tähän työelämään.

Mukavaa maanantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla teidän kuulumisia! Toki ehkä juuri tuo työ ja vauvakuume ovat itselläkin olleet paljon mielessä, joten on mukava kuulla muidenkin mietteitä.
  Toki meillä tyttö 9kk, joten hiukan eri tilanne, mutta samaa taustaa.
  Ihanaa kesän jatkoa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Onhan nuo asiat toisaalta ollut mielessä jo pitkään, varsinkin vauvan lähestyessä vuoden ikää. Mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, sitä ajankohtaisemmaksi se tulee. Jotkuthan olisi tässä kohtaa jo onnellisesti raskaanakin :D Mä yritän nyt ottaa vaan mahdollisimman paljon irti tästä hetkestä ja miettiä sitä mahdollista lapsettomuusmörköä sitten myöhemmin :) Jos totta puhutaan, niin töihin paluu vaatii vielä vähän totuttelemista. Oma lapsi on vaan koko ajan mielessä ja kauhea ikävä <3

   Poista
 2. Täällä työt kans alkaa ens kuussa, ihanaa ja kamalaa samaan aikaan. Sisarus täälläkin toiveissa, mut ei vielä tämän vuoden aikana, mutta myös se alkanu tuottamaan jopa ahdistusta. Klinikalle ajelu 100km päähän ja päiväkoti/työ yhteen sovittaminen tähän rumbaan, jotenkin nyt tuntuu, että se on mahdotonta ilman et lintsaa töistä
  :D myös mahdolliset epäonnistumiset stressaa. Ja nää mun kierrot. Tosin imetänkin vielä (tästä ei varmaan koskaa päästä eroon, kun neiti on semmonen "titi" - vauva) hups..sanoinko mä taas neitiä vauvaksi :D oli ihana lukea kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla teistäkin <3 mulle tuli vähän haikee olo, kun meiän imetystaival loppui niin "lyhyeen", mutta lapsen tahtisesti mentiin, niin se on tärkeintä mulle :)
   Menee tosiaan varmaan vähän aikaa uuteen arkeen tottumiseen ennen kun haluaa alkaa edes miettimään sitä stressiä mikä voi uudesta yrityksestä tulla. Toisaalta vois kuvitella, että toinen kierros ei oo niin rankka, kun voi sentään olla kiitollinen jo tästä yhdestä ihmeestä, mutta kyllähän se sekundaarinen lapsettomuuskin on todella rankkaa. Noh ei mietitä sitä nyt. Nyt jännätään miten meiän pienet tulee pärjäämään päiväkodissa sitten kun se hetki koittaa :D mä odotan jo innolla niitä kaikkia taideteoksia, mitä ne siellä saa aikaan, hih.

   Poista
 3. Mä sain jo ekat kyyneleet silmiini, kun tajusin, et hitto..tänä vuonnahan on jo eka joulujuhla ja esitys!!!! :'D

  VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)