19. toukokuuta 2015

Kuume laskee

Aloitin taas ovulaatiotestien käytön kierron 15. päivänä, mutta joku tässä kierrossa nyt mättää. Ehdin tehdä viisi tai kuusi testiä, mutta en saanut positiivista tulosta. Yksi hailakka viiva, mutta se ei kuulemma merkitse mitään. Nyt en siis yhtään tiedä millon kuukautisteni pitäisi alkaa. Jos se hailakka viiva olikin positiivinen tulos niin silloin kiertoni olisi tavallista lyhyempi ja siihen en usko. Testit loppuivat kesken ja nyt ollaan ihan tuuliajolla. Onko ovis vielä tulossa vai oliko se jo?

Epätoivo iski ja siitä seurasi kyllästyminen. Vauvakuume on selkeästi nyt laskussa. En enää haaveile omasta vauvasta, vaan nyt haluan keksittyä läheisiini ja ystäviin ja ystävien vauvoihin. Haha. Nyt haluan keskittyä vain omaan elämääni. Kehittyä työssäni, säästää rahaa ja matkustella. Suunnitella häitä, jos se kosinta vaikka alkaisi pikku hiljaa olla ajankohtaista. Nauttia kesästä!!

Ajatukset ovat nyt ihan muualla kuin vauvantekoprojektissa. Toki ehkäisyä ei vieläkään käytetä, että jos ihme sattuu, niin vauva on aina tervetullut. Ehkä siitä voi olla jopa hyötyä, ettei ajattelekkaan koko projektia. Nimenomaan projektilta se nyt tuntuu ja sitä se ei saisi olla. Ei turhia suorituspaineita.

Nyt nautitaan tulevasta kesästä ja auringosta! Mökkeilystä ja läheisyydestä. Ennen kaikkea kiireettömyydestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)