4. toukokuuta 2015

Puhetta raskaudesta

Vappu meni mukavasti ja aattoa oltiin viettämässä kavereiden luona grillailemassa. Tuli siinä sitten ohimennen puhetta myös raskaudesta ja vauvoistakin.

Meillä on semmoinen neljästä pariskunnasta ja yhdestä sinkkumiehestä koostuva tiivis kaveriporukka. Tämä porukka alkoi siis jo jätkien lapsuudesta, kun he asuivat yhdessä samassa naapurustossa ja näin ollen myös kasvoivat tiiviisti yhdessä. Aikojen saatossa porukkaan on sitten tullut mukaan tyttöystäviä ja tätä nykyään nekin on jo vaimoja. Ainoastaan me emme ole vielä astelleet avioliiton satamaan, vaikka yhdessä oloa onkin jo yli yhdeksän vuotta takana. Ensimmäinen pariskunta sai lapsen vajaa vuosi sitten ja toisen pariskunnan lapsi on nyt tulossa.

Kaveriemme jääkaapinovessa oli ryhmäkuva meistä Tiinan ja Jannen häissä. Silloin Sanna ja Juuso odottivat ensimmäistä lastaan. Sen lisäksi meistä on toinen ryhmäkuva Siljan ja Eeron häistä, joissa Tiina ja Janne odottavat esikoistaan. Seuraavaksi olisi siis meidän häät, joissa Silja ja Eero odottavat esikoistaan, mutta entäs sitten me? Yrittääköhän universumi hellävaraisesti kertoa, ettei sitä päivää ole tulossa? Vai onko se ratkaiseva tekijä naimisiinmeno? Entäs jos menemmekin naimisiin, enkä voi saada lapsia? Haluaako mieheni minua enää sitten, jos en voi tuottaa hänelle jälkeläisiä?

Kauheaa edes ajatella moista...

Odotan jo kauhulla sitä päivää, kun Silja ja Eero kertovat vauvauutisia. Olettaen, että hekin ovat jo luopuneet ehkäisystä ja Silja juovuspäissään tokaisikin, että hän saattaisi olla jo raskaana. Apua! Meidän oli tarkoitus mennä sunnuntaina patikoimaan yhdessä, mutta Silja joutui perumaan huonon vointinsa takia. Hänellä on ollut niskassa ongelmaa jo pidempään ja se aiheuttaa huimausta ja huonovointisuutta. Mieheni tokaisi heti "SE ON RASKAANA!".

Niin... vauvauutisia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)