17. syyskuuta 2015

Muuta ajateltavaa

Hiljaisuus blogin puolella johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen saanut muuta ajteltavaa. Ensinnäkin odotan innolla minun ja ystäväni yhteistä lomareissua ja toiseksi, olemme jutelleet paljon mieheni kanssa tulevaisuudestamme ja ollaan vihdoin päätetty meidän hääpäivä. Iih se on iso asia se!

Ei olla virallisesti edes kihloissa, mutta yhdessäoloa on jo sen verran paljon takanapäin, ettei kosinta tai kihlasormus enää tulisi yllätyksenä. Ollaan lupauduttu toisillemme jo vuosia sitten ihan vaan sanoin ja teoin ja luotan siihen 100%. Joku voisi pitää meitä tylsänä parina, mutta pääasia on, että olemme onnellisia ja olo on vieläkin kuin vastarakastuneella :)

Vauvantekoprojekti jatkuu yrittämällä olla yrittämättä. Ainakin nyt toistaiseksi. Sittenkohan me ollaan selvitty meiän reissusta, niin sitten voidaan taas alkaa keskittymään enemmän tähän projektiin. Mutta voi vitsi, että olen tällä hetkellä niin onnellinen! Saa nähdä kauan tätä onnea kestää, kun olen tunnetusti jonkinsortin kaamosmasentelija :D Pimeys ei sovi mulle yhtään.

Ajattelin aloittaa taas ovistestauksen viikonloppuna. Ihan mielenkiinnosta, että saanko sitä positiivista tulosta enää vai olikse se yksi kerta vaan "aloittelijan tuuria". Katsotaan, katsotaan...

3 kommenttia:

 1. Onnea tulevalle avioparille! :) Häiden suunnittelu on mukavaa puuhaa! Oletteko vielä miettineet mitään juhliin liittyvää, edes "suuria linjoja", vai pähkäilettekö sitten joskus vasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih voi kiitos kiitos :) Ollaan mietitty paljon erilaisia kaavoja, mutta ei olla päästy vielä mihinkään päätökseen. Suunnitelmat on tällä hetkellä ihan laidasta laitaan; maistraattihäät salaa tai keskikokoiset häät sukulaisineen päivineen. Tällä hetkellä salahäät houkuttelee enemmän rahanpuutteen vuoksi, mutta toisaalta aina tulee vastaan jotain pientä kivaa, mitä tekis mieli järjestää. Suunnitelmat ovat siis vielä ihan auki :)

   Poista
  2. Siitä se sitten lähtee! :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)