2. syyskuuta 2015

Kuumetta

Olen nyt kohta jo viikon ajan potenut pientä kuumetta, en siis vauvakuumetta vaan ihan oikeata kuumetta. Torstaina se alkoi kurkkukivulla ja perjantaina jo nousi kuume. Nenäkin on ihan supertukossa. Nyt on jo keskiviikko ja edelleen mittari näyttää vähän yli 37 astetta. Olen käynyt lääkärilläkin jo kahdesti, mutta virusta ne edelleen väittää sen olevan.

Noin 37 asteen kuume on jatkunut nyt jo kuudetta päivää, enkä jaksaisi millään enää raahautua lääkärille hakemaan lisää sairaslomaa, vaikkakin lekuri sanoi, ettei kuumeessa mennä töihin. Noh tänään minulle sitten tuli mieleen, että entäs jos tämä kuume onkin raskausoire? Aloin heti googlettamaan asiasta ja löysin paljon samanlaisia kokemuksia.

Tänään on kp 32, mikä meinaa sitä, että menkat pitäis alkaa aika pitkälti tänään tai huomenna. Toki jos tämä onkin ihan tosissaan pelkkä virus, niin jo senkin takia kierto voi olla vituralleen, mutta mitä jos sittenkin? Olen tuntenut viime aikoina alavatsan seutuvilla outoja tuntemuksia. Ihan kuin pientä nipistelyä tai vihlaisua, mutta vaan todella vaimeana. En ole ennen sellaista tuntenut. Perusoireet, kuten kovat rinnat ja arat nännit, ovat kuitenkin vielä jääneet pois. Vatsa ei ole ollut kovinkaan turvonnut, niinkuin yleensä, mutta naamalle on ilmestynyt jo kipeä "menkkafinni". Ota noista nyt selvää.

Noh, ei auta kuin odotella :)

2 kommenttia:

  1. Onko tullut vielä selvyyttä johtuuko kuume mahdollisesta raskautumisesta vai jostain muusta? Itselläni oli pientä kuumeilua ennen kuin tuli aavistus omasta raskautumisestani, tosin itsellä kroppani reagoi kaikkiin muutoksiin yleensä kuumeilulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti menkat alkoi juurikin lauantai iltana. Olettaisin, että mullakin kroppa reagoisi kuumeiluna, jos jotain uutta ja outoa tapahtuisi, mutta tällä kertaa kyseessä oli vain sitkeä virus :/

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)