29. heinäkuuta 2016

Lääkitys kunnossa!

Kävin eilen viimein apteekista hakemassa tuon Lugesteron kuurini. Tai noh ainakin puolet siitä, eli 30 tablettia. Sain siis ihan hirmuisen kasan lääkkeitä, koska annostus tulee olemaan 1x 100mg aamulla ja 1x 200mg illalla, joten sain yhden paketin noita 100mg:ia ja kaksi pakettia 200mg:ia.

Jännittää jo ihan seuraava kierto :D Jo se, kun gyne kertoi annostuksestani, toi uutta toivoa taas tännekkin. "Viimeistään oviksen kolmantena päivänä aloitetaan ja jatketaan, kunnes vuoto alkaa....TAI jos raskaus alkaa, niin jatketaan raskauden kymmenennelle viikolle". Jos raskaus alkaa... Tuli ihan outo tunne. Minäkö? Raskaana? Onko se vielä mahdollista?

Vielä pitäis muutama päivä jaksaa odotella menkkoja ja sitten vois taas laittaa kaiken likoon ens kierron ovista varten :D haha. Vitamiinit ja Royal geleet ja ovistestit ja kaikki. Niin kuin sanoin ennen lomiani, niin nyt lähdetään uudella energialla uuteen kiertoon! Syyskuussa vois sit vaik vaatia niitä clomeja.

Jep, this is the plan!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa :') Tulee onnellinen olo sun puolesta kun sä saat apuja. Jännä, kun toi Luge sitten alotetaan just 3 päivää oviksen jälkeen? Mitä eroa sillä on Terolutin kanssa? Kuinka nopeasti siinä pitäisi alkaa vuoto? Mitä luulet uskaltaisinko vaan omapäisesti mäkin odottaa oviksen yli ja alottaa sitten vasta Terot? Vai teenkö sitten hallaa/pidentääkö kiertoa?

    Nyt vaan super monta sormee ja varvasta pystyssä teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lugesteron eroaa Terolutista siinä, että Luget on luonnollista keltarauhashormonia ja Terot on sitten synteettistä alkuperää. Käsittääkseni Luget voi aloittaa jo heti oviksen jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään kolmantena päivänä oviksesta. Vuodon pitäisi kai alkaa ihan normaalisti noin 14 päivää oviksesta.

      Mä oon koittanu lukea kauheesti noista keltarauhashormonilääkkeistä netistä ja moni on tehnyt niin, että odottaa oviksen jälkeen. Se ihan riippuu mihin tarkoitukseen ne on määrätty. Halutaanko tasoittaa kiertoa vai halutaanko tukea luteaalivaihetta. Esim. mulla ne terot ei juurikaan lyhentänyt kiertoa, koska ovis tuli joka tapauksessa kuurin aikana, jolloin oma keho jatkoi hormonin tuotantoa kuurin jälkeenkin. Mun mielestä sun pitäis aloittaa tuo tukikuuri vasta oviksen jälkeen, mutta teet niin kuin itestäs tuntuu parhaalta :) Vaikka kierto venyisi, niin pääasia, että luteaalivaihe on riittävän pituinen, että munasolu pääsee tarttumaan kiinni kunnolla. Tai näin mä ainakin ajattelen :D Kysyin omalta gyneltäni, että mitä mieltä hän on tuosta mun myöhäisestä oviksesta (vasta kp 23), niin hän sanoi, ettei näe siinä mitään estettä raskautumiseen. Peukkuja!

      Poista
    2. Ok! Hyvä kuulla :-) Ja tosiaan, kerranhan sä raskauduitkin vaikka oli myöhänen ovulaatio!

      Poista
    3. Haha voi ei, tämä kyllä tuhoaa teoriani, mutta tuossa raskauskierrossa mulla sattui jostain syystä ovis tulemaan jo kp15 :D Mutta sillon sattui myös terolut alkamaan juuri kp 15, eli ehkä siitä oli apua juurikin tuohon mun luteaalivaiheeseen tukemaan :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)