18. heinäkuuta 2016

Pikamoikat

Morjens kaikki!
Mitäs tänne kuuluu? Mulla lähti just viimeinen lomaviikko käyntiin ja ollaan tähän meennessä reissailtu ihan sikana. Nytkin ollaan itseasiassa just mökillä ja kirjotan tätä tekstiä puhelimella,  joten pahoittelut jo etukäteen jos tulee paljon kirjotusvirheitä :D

Oon onnistunut aika hyvin olemaan ajattelematta meiän lapsettomuutta. Käytiin katsomassa jo ystäviemme tuoretta pikku vauvaa,  joka syntyi jo ennen laskettua aikaa. Se oli ihan mahdottoman söpö pikku mytty! Voi kun meillekkin joskus sellainen tulisi.

Eveliinan sektioaika oli ja meni,  mutta vauva on vielä masussa. Oli kuulemma jännitys vienyt voiton ja hän nyt sitten odottelee vähän luonnollisempaa hetkeä synnytykselle.

Oltiin tosiaan siellä häämatkalla ja voi että oli ihanaa.  Oli lämmin ja me saatiin nauttia toistemme seurasta ilman ketään ulkopuolisia. Ainoo ikävä hetki tuli,  kun huomasin meidän kaveriporukan whatapp ryhmässä käydyn keskustelun yhteisestä lintsireissusta, jota he suunnittelivat ja toteuttivatkin ja ottivat kuvia isistä rattaineen. Nyt me olemme siis ainoat lapsettomat meidän kaveriporukassamme. Tuli vähän (tai ei niin vähääkään) ulkopuolinen olo,  kun heti suunnitellaan jotain hauskaa yhteistekemistä kun me ollaan poissa. Tällästä se varmaan tulee aina jatkossa olemaan.

Oltiin tuossa kummityttöni synttäreilläkin ja ihan uskomatonta,  että se pikkutyttö täyttijo kaksi vuotta. Niin se aika vaan rientää ja itse poljen vaan paikallaan.

Tänään on kalenterisovelluksen mukaan kp 20. En tiedä onko ovis vielä tullut vai jo mennyt, mutta kovin on taas liukasta ollut :D Ehkä se tulee taas kp 23. Ehkäpä.

Eipä mulla nyt sit kai muuta ole tällä kertaa.  Palaillaan taas! :)

P.S. Onko kukaan muu koukussa MTV:n Teen Mom 2 ja OG sarjaan? Myönnettäköön oon seurannut niitä jo pitkään ja huomasin vähän aikaa sitten instagramissa, että Chelsea on raskaana,  iiih <3

4 kommenttia:

  1. Mä oon! Ja en kestä Jenellen tyhmyyttä. Hänkin on raskaana TAAS, kolmannelle eri miehelle (joka vaikuttaa narsistilta, samoin kun se exä)

    Liukkaat kelit kuulostaa hyvälle. Ja matkailu helpottaa edes vähän, ainakin itselläni. Peukut jälleen. <3 Täällä aika samoissa mennään taas, dpo 2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii jee sieluntoveri! :D joo mä katoinki, et ei kai Janellekin taas, mutta ilmeisesti sitten sekin. On kyllä koukuttava sarja kaikkine ihmissuhdedraamoineen :D
      Toivotaan, että tämä pieni kesätauko vaikuttais positiivisesti ja me molemmat saatais pian pienet "pilkut" masuihin kasvamaan :)

      Poista
    2. Niimpä. 100% toivon samaa. Te olette NIIN ansainneet sen. <3

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)