15. toukokuuta 2017

Lapsia ja äitejä

Huih, onpas viikko taas hurahtanut nopeasti, enkä ole ehtinyt edes tänne mitään kirjottelemaan. On aika korjata se :D

Viikon takaiset lastenkutsut meni oikein mukavasti. Paikalle oli saapunut melkein kaikki, yhtä lukuunottamatta, tästä meiän kaveriporukastamme. Paikalla oli myös kaikkien lapset, joita olikin sitten kaikenkaikkiaan viisi alle kolmevuotiasta. Yksi niistä oli synttärisankarin äidin siskon kolmekuukautinen vauva. Voih. Hulinaa ja melskettä tosiaan riitti ja tarjoilut olivat kerrassaan herkulliset. Ei saatu yhtään vauvauteluita miltään taholta, joten siltäkin osin kaikki meni odotettua paremmin.

Viime viikko menikin sitten vauhdikkaasti koulutuksissa ja työkiireissä tarpoen. Mitään erikoista ei ole kierronpäivien suhteen tapahtunut. Laskin juuri, että tänään on vissiinkin kp 26, eli jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin ovis saattaisi ilmaantua noin viikon päästä. Eli vielä noin kolmisen viikkoa, niin tämä keskenmeno kierto on vihdoin ja viimein ohi. Tuntuu, että edellisistä kuukautisista on jo ikuisuus. Olo on muuten täysin normaali, mutta jostain kumman syystä mulla on ihan järkyttävä turvotus päällä jatkuvasti. En tiedä johtuuko se hormoneista vai mistä, mutta tämä on jotain aivan järkyttävää. Normaalisti sormukset pyörii sormessa, mutta nyt ne pysyvät jymäkästi paikoillaan ja tuskin lähtee pois sormesta ollenkaan. Pitänee kokeilla jotain detoxia tai jotain mikä saa tehokkaasti nesteet liikkeelle.

No mites sitten tämä tunteita herättävä Äitienpäivä meni. Noh mua ei silleen kauheesti nämä tämmöiset merkkipäivät hetkauta. Kävin kukkakaupasta ostamassa äitilleni kukkia ja menimme hänen luokse syömään. Päästiin näkemään minun veljeni tuoreinta perheenjäsentä, joka oli vasta noin 1,5 viikkoa vanha. Voi että, miten pieni otus voikaan toinen vielä olla! Pääsin myös leikkimään ihanan kummityttöni kanssa ja hänkin oli jo kovasti kasvanut sitten viime näkemän.

Äitienpäivä meni siis oikein mukavasti. Selailin hyvillä mielin somea ja sinne laitettuja ylistyksiä äitiydestä. Naureskelin itsekseni, että toivottavasti sitten joskus omat lapseni EIVÄT tuo aamiaista sänkyyn koska a) haluan pestä hampaat ensin ja b) vihaan murusia sängyssä, haha. Uskon, että mieheni on samalla linjalla kanssani ja ei erehdy tuomaan aamiaista koskaan sänkyyn :D Kukin tyylillään.

Päivän päätteeksi katsoin vielä DVD:ltä elokuvan nimeltä Mother's Day. Alussa ajattelin, että siinä tuputettiin ihan liikaa äitejä ja raskausmahoja ja lapsia ja ihan kaikkea aivan liikaa, mutta lopulta se olikin ihan hauska elokuva.

Musta tuntuu, että mä olen taas löytänyt jonkunlaisen rauhan tämän lapsettomuuden kanssa. Suunnitellaan jo kovasti kaikenlaista tekemistä kesälomalle ja osa on sellaisia, että ei välttämättä haittais yhtään vaikkei raskaus alkaisikaan :D

Näillä mennään siis ainakin toistaiseksi eteenpäin. Rennolla meiningillä!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että kaikki meni loppujenlopuksi hyvin. Ja kiva kuulla susta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva myös kuulla, että joku jaksaa vielä seurata, vaikka täällä onkin tylsempääkin tylsempi vaihe menossa :D

   Poista
 2. Ihanaa kuulla sinusta Alina <3

  Ja kiva kuulla, että Äitienpäivä meni kivuttomammin, kuin osaisi odottaa, sut on tehty suomalaisesta sisusta :) vaikkei aina tarviikaan jaksaa hymyillä.

  Mahtavaa, että kesäksi on kivaa tiedossa ;)

  Ihanaa kun käyt kuulumisia kirjoittamassa. Kivaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sielläkin vielä jaksetaan seurata blogiani :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)