18. toukokuuta 2017

Great success!

No oho. Eipäs siinä sitten kauaa nokka tuhissu.
Ovisplussahan se sieltä pärähti. Hieman aikaisemmin kuin oletin, mutta ei se mitään. Parempi näin päin :D

Oiskohan Royal Geleestä ollu jotain hyötyä?

12 kommenttia:

 1. Tiedän että voi tuntua pahalta yrittää, mutta jos suinkaan uskallatte niin suosittelisin kokeilemaan tätä ovista.

  Usein keskenmenon jälkeen tärppää helposti ja kuitenkin suurin todennäköisyys näin tilastoja katsomalla on et teidän 3 perättäistä keskenmenoa on huonoa tuuria.

  Mut ymmärrän kyllä erittäin hyvin jos on sellanen fiilis et just nyt raskaaksi tulo ei vois vähempää kiinnostaa tai ahdistaa ja pelottaa.

  Itselleni tuli yks km ja hampaat irvessä yritettiin heti perään kun tuli eka ovis ja raskaaks tulin ja ei tullut uutta keskenmenoo. Mut juu ymmärrän kyllä jos ei nyt ole intoa yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on jostain syystä vieläkin niin vaikea uskoa luomuraskauteen, vaikka sellainen ollankin jo kerran koettu :D Fiilikset on tällä hetkellä kovin kaksijakoiset. Pelkään, mutta haluan uutta raskautta. Tai ehkä pikemminkin pelkään taas pettyä, sillä en tiedä miten selviän jos neljäskin km vielä meidän kohdalle osuu.
   Toki ei tässä nyt olla mitään ehkäisyä suunniteltu, joten jos "vahinko" tapahtuu, niin se on kyllä enemmän kuin tervetullut :)

   Poista
 2. No niin, nyt tulee ainakin hyvään aikaan menkat :) Tai jos tuliskin perään heti se toinen luomuplussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea uskoa luomuplussaan, mutta ainakin nyt ollaan taas perillä menkoista :D Jee!

   Poista
 3. Mä vannon Gelee Royalen nimeen. Tiiä sit, onko kunniansa ansainnut, mut ovikset ja kohdun limakalvot oli GR-kierroissa sen verran muita paremmat, et ainakin toimi plasebona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyl kans samaa mieltä :O GR-kierroissa on ainaki tosi hyvät ovislimat, joten täytyyhän siitä nyt jotain hyötyä oikeastikkin olla :D

   Poista
 4. Moikka pitkästä aikaa! :)
  Hienoa, että ovis pamahti näin nopeesti, ymmärrän toki kaiken huolen ja pettymyksen. Mut koskaan ei voi tietää, jos vaikka tästä kierrosta raskautuisit ja kaikki menis tosi hyvin <3 onneksi ovuloit. Voihan sitä olla tässäkin kierrossa tulee jos on tullakseen-asenteella niin sit ei odota likaa, mut on tiedossa et kaikki on mahdollista.

  Meillä on nyt viikon ikäinen tyttö. Synnytyksessä tapahtu komblikaatio, josta en ollu ite ennen kuullukkaan. Mulla käynnistettiin yliajalla rv42 ja mun kroppa ei kestäny sitä. Mulla jäi supistus päälle jo käynnistyksen alussa ja se laukes sitten lopulta, vauvan sykkeet laski sen takia. Toisen kerran jäi supistus päälle salissa, kun puhkastiin kalvot ja olin saamassa epiä. No vauvan sykkeet ei enää noussu ja mut kärrättiin hätäsektioon. Kokemus oli tosi pelottava ja kaoottinenkin, kun ihmisiä hääräs ympärillä ja kukaan ei ehtiny kertoo mitään. Pelotti niin paljon se nukuttaminen siinä hädässä ja leikkauksen jälkeen heräämöassä mun mahaa painetaan täysillä, ja ei oo ku kipulääkkeitä alla. Tuska oli niin kauhee et huusin kivusta. Supistuksetkaan ei sattunu niin paljoa, kun se kipeän vastaleikatun mahan painelu mies anestesiakääkärin tekemänä. Onneksi vauvalla ei ollu hapetusarvo laskenu niiden sykkeiden laskun vuoksi, et hän voi hyvin leikkauksen jälkeen. Mä olin vuodepotilaana ja mies hoiti vauvaa alussa paljon ku meillä oli perhehuone. Nyt viikon jälkeen olo vielä aika toipilas, mutta parempaan päin mennään. Onhan tää vauva-arki ihanaa, mutta synnytyskokemus toi alkuun vähän huonoa fiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Dansku, ihana kuulla sinustakin! Mietinkin, että jokohan siellä pieni tuhisee vieressä :) Harmillista, että ensimmäinen synnytyskokemus oli noin traumaattinen. Ystäväni (hän on kätilö) koki myös esikoisestaan niin epäoppikirjamaisen synnytyksen kuin vaan voi olla, mutta onneksi lopulta kaikki meni hyvin hätäsektiosta huolimatta. Toipuminen toki vie enemmän aikaa, mutta kaikesta aina selviää :) Ja vielä hänellekkin on uusi vauvakuume iskenyt, että ilmeisesti kuitenkin aika kultaa muistot :D Tänne ei tässä kierrossa vielä tärppiä ole käynyt, mutta ei haittaa yhtään. Mun kroppa taitaa kaivata keskenmenon jälkeen aina se pari kiertoa, ennen kuin voi edes haaveilla uusista tärpeistä :) Toipumisia sinne ja ihania vauvan tuoksuisia kesäpäiviä! ♥

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)