22. lokakuuta 2015

Katse tulevaan

Sain sovittua ystäviemme kesken ja päätin, että Halloween juhlat järjestetään sittenkin. Oli ne sitten millaiset kemut tahansa, niin minä aion pukeutua joksikin muuksi ja juoda ja syödä hyvin. Piste! Tosin tänä vuonna osallistujia on huomattavasti vähemmän, koska kutsu tuli niin myöhään ja ilmeisesti Silja ei ole päässyt yli meidän kaveriporukkamme keskenäisistä riidoista ja ei näin olle halua osallistua. Ymmärrän toki häntä.

Mutta asiasta kolmanteen. Miehelläni oli tiistaina palkkapäivä ja tällä hetkellä meidän rahatilanne on paremmin kuin koskaan ennen. Olen alkanut haaveilemaan meidän häämatkastamme ja nyt kaipailisinkin vähän vinkkejä sopivaksi häämatkakohteeksi! Matkan kesto tulisi olemaan noin viikon. Meille käy oikeastaan kaikki kohteet, niin kaupunki- kuin rantalomakohteetkin, mutta kaipaisimme jotain spesiaalia. Joko jotain erityisen hienoa hotellia pariksi yöksi tai sitten ihan muuten vaan eksoottista matkakohdetta.

Olemme miettineet mm. Venetsiaa, Islantia, Italian alppeja, Kroatiaa... Mikä olis kaikkien aikojen romanttisin häämatkakohde? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)