11. lokakuuta 2015

Lomalta paluu

I'm back! Kotona ollaan taas. Loma oli kerrassaan ihana ja rentouttava. Nautin paljon auringosta ja kiireettömyydestä. Onneksi tultiin jo eilen, niin sain tänäaamunakin vielä nukkua vähän pidempään. Mutta oli minulla hieman jo ikävä Suomeenkin. Ensinnäkin oli jo ikävä miestäni ja ihania karvakorvahaukkujani, mutta myös tätä raikkaan viileää ilmaa.

No mutta palataan blogin aiheeseen. Menkat ei onneks alkanut kesken lomareissun(jes kerrankin!), mutta oireet ovat sen verran vahvat, että alkavat mitä todennäköisemmin huomenna viimeistään. Silloin on kulunut 14 päivää ovulaatiosta. Tein jo hätäpäissäni raskaustestinkin, mutta negatiivistahan se taas näytti. Huoh.

Mutta eiköhän niitä raskausuutisia taas alkanut paukkua heti kun tulin Suomeen. Mieheni kertoi nimittäin, että ystäväpariskuntamme Sanna ja Juuso ilmoittivat pullan olevan uunissa. TAAS! Yhyy. Heti tuli mieleeni, että tietävätköhän Silja ja Eero ja ilmeisesti mieheni oli ehtinyt jo kertomaan heillekkin. Voin kuvitella, ettei ollut heille niin hyvä uutinen, kuin olisi voinut olla. Ellei sitten heilläkin ole jo vauvauutisia kerrottavanaan. En tiedä. Pitänee ottaa Siljaan yhteyttä.

Argh, miksi aika tuntuu kulkevan niin hitaasti tämän meidän haaveemme kanssa? Nyt odotan taas sitä kp 1:stä, että pääsisin taas myöhemmin bongailemaan ovista. Jee jippii (sarkasmia, jos ette tajunnut).

Noh palaillaan taas. Minulla on vielä kaikki blogit lukematta. Ehkä sielläkin on taas uusia ihania vauvauutisia odottelemassa :D

P.S. Ainiin, veljeni kysyi meitä mieheni kanssa kummeiksi. Iih tämä on suuri kunnia! ja tämä on myös mieheni ensimmäinen kummilapsi. Hurjaa! Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)