12. lokakuuta 2015

Kp 2

Jep, menkat alkoi eilen illalla. Aivan niinkuin laskeskelinkin. Kierto oli 36 päivää eli minulle ihan normiluvuissa vielä mennään. Olen laittanut tuonne Taivalta takana-välilehdelle vähän mun kiertojen pituuksia itselleni muistiin. Mun mielestä on vielä ihan suht normaali kierto mulla, mutta kun ei kerran oviksen bongailukaan auta, niin jotain vikaahan mussa täytyy olla.

Vielä kuitenkin jatketaan luomuna. En halua vielä sijoittaa hoitoihin rahaa tai edes aikaa. Jos ei onnistu, niin sitten ei onnistu. Nyt on kuitenkin parempi keskittyä meidän tulevaan hääpäivään ja häämatkaan ja ja ja (älkää nyt vielä innostuko, siihen on vielä aikaa :D) ... kohtahan on joulukin! Kaikkea ihanaa siis vielä luvassa.

Ei me lannistuta.

2 kommenttia:

 1. Ei pidäkään lannistua! Meillä ensi kuussa vuosi kohdunulkoisesta eikä uutta raskautta vaan kuulu:( Kai se sieltä joskus pitäisi tulla. Kehotettiin vuoden yrittämisen jälkeen ottamaan yhteyttä lääkäriin ja kohtahan tuo raja jo häämöttää. Ei olisi kyllä varaa hoitoihin, mutta alkaa usko kohta loppua. Ja toisaalta pelottaa uusi kohdunulkoinenkin. Kyllä tämä lasten hankkiminen osaakin olla joskus vaikeaa.

  Tsemppiä sinne! Ihana lukea aina sinun kuulumisia täällä ja mahtavaa, kun jaksat pysyä niin positiivisena.

  Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Susanna kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 Ei tosiaan osattu kuvitella, että lasten tekeminen voisi olla näin hankalaa ja "työlästä". Tsemppiä myös teille! Eiköhän se onni vielä joskus osu meidänkin kohdalle :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)