21. elokuuta 2017

Kotidoppler

Ensinnäkin kiitos ihan hirveesti kaikille kaikista neuvoista kotidopplerin käyttöön. Niistä rohkaistuneena otin heti kotiin päästyäni tuon oman dopplerini esiin ja kävin makuulleni sohvalle.

Levitin masulleni tällä kertaa hieman Cleridalia ja doppleri liukui ihon pinnalla kuin rasvattu :D Aikani siinä taas pyörittelin, mutta juuri kuin olin aikeissani luovuttaa, kuulin nopeahkon jumputuksen. Huusin äkkiä miestäni paikalle, mutta hän ei kuullut, koska teki töitä huoneessaan kuulokkeet päässä. Nousin ylös sohvalta ja menin hihkuen ilosta mieheni luo. "Tuu äkkiä kuuntelemaan!" Palasin sohvalle makuulleni ja aikani taas etsittyä, löysin uudestaan tuon ihanan pienen jumputukseni ja tällä kertaa miehenikin kuuli sen ❤️

Olen nyt ihan onneni kukkuloilla! Mä löysin sen! Meiän pikkuinen on vielä elossa! Luojan kiitos. Nyt voi taas hetken hengähtää ja on hieman helpompi odottaa tulevaa ultraa(jonka aikaa muuten vielä odotellaan postista saapuvaksi).

Voi että, onko tää tottakaan? Iih!

16 kommenttia:

  1. Ihanaaaa! ❤

    -Niina-

    VastaaPoista
  2. Onnea!!!! Pitäiskö sun soittaa neuvolaan ja varmistaa että ne on muistanu laittaa lähetteen ultrasta? Nimittäin mulla tuli varmaan viis viikkoa ennen sitä the ultra-aikaa kutsu kotiin (HUS:in alueella) Ku eiks kohta oo jo kymppiviikko menossa? :)

    - T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huomenna tulee täyteen 10+0 eli viel ehtii, mut jos ei tällä viikolla näy postia, ni sit pitää kyl soitella neuvolaan :)

      Poista
  3. Mäkin oon sittenkin innostunut tosta dopplerista :D ainut että tosta loppuu ihan just akku, eikä tossa oo mitää laturia, tarvii kysyä onko se jäänyt mun kaverille :) Ps. Ihanaa, kun nyt säkin kuulit teidän vaavin sykkeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyl ihanaa, kun sen sykkeen kuulee :) mun toi doppler toimii patterilla :D toivottavasti saat ladattua, niin saat jatkaa kuuntelua jatkossakin :)

      Poista
  4. Ihana juttu, paljon onnea! Itselleni doppler oli tosi tärkeä varmaan rakenneultraan asti, johtuen kahdesta alkuraskauden keskenmenosta. Tosi aikaisessa vaiheessa olet myös onnistunut löytämään sykkeen.

    Miksi täällä muuten lukee "Muistathan pysyä asiallisena"? Oletko joskus saanut epäasiallisia kommentteja tähän blogiin? Siksi kysyn, kun tuntuisi yllättävältä, että niitä tähän blogiin tulisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mustakin alkaa nyt tuntua siltä, ettei tuo doppler ollutkaan niin turha ostos :D Se tuo varmasti paljon lohtua sellaisina hetkinä, kun ei vielä tunne vauvan liikkeitä ja muutkin oireet alkaa olla jo perus arkipäivää.
      Itseasiassa en muista, että olisin koskaan tähän blogiin saanut mitään asiattomia kommentteja :o Mulla taitaa olla niin ihania lukijoita :) ♥ Laitoin sen siihen jo ihan alussa blogia perustaessani, koska huomasin muiden blogien saavaan jonkun verran asiattomia kommentteja ja koska tämä aihe on niin arka ja henkilökohtainen, niin toivon, että täällä ei niitä asiattomuuksia nähtäisi :)

      Poista
  5. Voi miten tulin onnelliseksi luettuani tämän ❤

    Monet parjaavat doppleria mutta itselleni se oli tosi tärkeä ja hyvä väline. Vauvani oli hyvin rauhallista sorttia ja liikkeitä tuntui jonnekin rv 30 asti muutaman kerran viikossa, ei edes päivittäin niin hulluksi olisin tullut muuten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ♥ Niin, moni tosiaan tuntuu olevan kotidoppleria vastaan, mutta en sitten tiedä onko joku oikeasti saanut myöhemmin huonoja uutisia, jos mitään ei ole kuulunutkaan. Mä koitan olla turhaan ylireagoimatta siihen, jos ei löydykkään sykkeitä, koska niinkuin olen kirjoittanut, niin dopplerin käyttö vaatii vähän harjoittelua :) Se on kuitenkin niiin ihana tunne, jos ne äänet onnistuukin löytämään ♥

      Poista
  6. Ihanaa, onnea kovasti <3 Musta tuo kotidoppler oli tosi hyvä olla olemassa, kun vaan ekoina viikkoina pystyi olemaan panikoimatta, kun ei heti kuullut sydänääniä. Sanoohan ne neuvolassa, että sinne saa tulla sydänääniä kuuntelemaan, mut en mä ainakaan olisi kehdannut siellä niin usein hypätä kun siltä tuntui eikä olisi töiden takia ollut mahdollistakaan. Mulla 2 keskenmenoa ennen esikoista ja en osannut luottaa raskauteen ollenkaan, kuuntelin sydänäänet aina ennenkun kerroin kenellekään raskaudesta kun piti varmistaa et oli vielä kertomista. Olen niin iloinen puolestas ja toivon koko sydämestäni et nyt menis kaikki hyvin, en ole aikaisemmin edes uskaltanut onnitella kun ajattelin et nyt mä jinxaan sen mut nyt kyllä näyttää hyvältä kun oot näin pitkälle päässyt ja miltei kriittisimpien viikkojen ohi, onnea pikkuisesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ♥ Ymmärrän sua hyvin. Mäkin jo mietin, et jos sit jossain vaiheessa uskaltais jo jollekkin kertoa, niin pakko tsekkaa viel ennen sitä, et vieläkö kuuluu pikkuisen syke :D Hieman vaivaa takaraivossa nuo keskenmenot, mutta nyt ollaan tosiaan pisimmällä kuin koskaan ennen. Toivottavasti sama meno jatkuu :)

      Poista
  7. Heissan taas <3
    Oon niin onnellinen, ku saan lukea sun hyviä raskauskuulumisia. Voi että miten ihanaa! Sun tilanteessa varsinkin, tuo doppler on pelastus. Tuon avulla tosiaan voi luottaa, et siellä varmana pieni sydän sykkii <3
    Niin jännää lukea tätä sun blogia ja matkaanne vanhemmiksi.
    Meillä ollaan jo 3kk ikäisiä ja ekat rokotukset sai viimeviikolla. Nyt tää on kasvanu siitä pikkuvauvavaiheesta sellaseksi uteliaaksi vauvavaiheeksi. Pitää saada nähdä ympärille ja tarttua eri juttuihin. Ollaan kiinnostuttu väreistä ja erilaisista leluista ja äänistä. Tosi tapahtumarikas vaihe, kun tuntuu et tää on kuukaudessa kehittynyt ihan hurjasti. Ei meinaa perässä pysyä 😄
    Nyt kun miettii plussaamisesta tähän päivään asti. Niin tää on sellanen suuri matka nimeltä äitiys :D oppii kokoajan uutta lapselta ja se rakkaus jotenki kasvaa kasvamistaan. Kiintyy jokapäivä enempi ja enempi, mutta myös tuo huolta. Et miten voisi suojella tätä olentoa lopunelämän. Edelleen käyn aina välillä tarkistamassa lapsen unta, että saa sen tunteen,et kaikki on hyvin. Sitä on niin lähellä kokoajan tätä lasta, et jos vauva nukkuu päikkäreitä vaikka 2-3h,niin on pakko siinä välissä käydä kattoo, miten vauva voi <3 tuntuu et siitä päivästä, kun vauvan sai rinnalle niin se kiintymyssuhde vaan sitoo meitä yhteen jokapäivä enempi ja enempi. Raskausaikana se rakkaus oli erilaista, mutta silti todella syvällä sydämessä, mut oman lapsen, kun näkee ekan kerran livenä, on jotain ihan hullua( hyvällä tavalla) se lapsi on koko elämä.
    Menipäs tällee tunteelliseksi. Mut tällasia kuulimisia. Ihanaa, että sinäkin pääset kokemaan tämän. Oon niin onnellinen puolestasi <3 aatelkaa, oot jo 10+0 viikoilla. Ihan hurjaa 🙈 pian pääsette ultraan katsomaan pientä ihmisenalkua,jolla on pienet kädet ja jalat. Oi niitä aikoja <3 ihan herkistyy, ku nyt se tuhisee tossa viekussa. Elämä on ihme <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sinustakin Dansku ♥ Elämä todella on ihme :) On jännä lukea kuulumisiasi, koska jos edellinen raskaus olisi jatkunut, eläisin todennäköisesti nyt myös noita kuvailemiasi hetkiä. Mutta ehkä kohtalo kuitenkin tarkoitti meidän onnistuvan vasta nyt, sillä saimme kokea kesällä paljon upeita hetkiä ystävien ja läheisten kanssa, joihin raskaus tai vauva eivät olisi sopineetkaan :) Pikku hiljaa kohti omia äitiyteen valmentavia kokemuksia :D Musta tuntuu, että kaikki on nyt jotenkin täydellisesti uutta elämää silmällä pitäen. Toivottavasti kaikki menee vielä hyvin.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)