22. maaliskuuta 2017

Jännäilyä

Tänä aamuna(dpo 7) lämpö näytti jopa 36.74 astetta. Pikkasen oon kyllä yllättynyt, että tuo mun keltsi nyt kuitenkin noinkin hyvin pärisee siellä. Toki alavatsassa tuntuu edelleen epämääräistä pistelyä ja juilintaa vähän väliä, että vähän jo tuntuu siltä, että menkat alkaa hetkenä minä hyvänsä. Niimpä nyt sitten jännäillään, että kuinka pitkä luteaalivaihe mulla voi tällaisessa luomukierrossa oikeen ollakkaan.

Seuraava kiertoni tulee myös olemaan kokonaan luomu, jos ei nyt ovis pääse yllättämään ajoissa, niin silloin luget ovat enemmän kuin tervetulleita. Toukokuussa varmaan alkaa olla jo vähän enemmän taas aikaa keskittyä tähän vauvantekoprojektiin ja voisin varailla soittoaikaa luottogynelleni lähetettä varten. Juteltiin itseasiassa viestitse eilen Tiinan kanssa asiasta ja aloin melkeinpä jo innostumaan ajatuksesta, että päästään ottamaan taas uusi askel tällä taipaleella :D Miten muuten nuo tuommoset julkisen puolen klinikat on lomalla näissä hedelmöityshoitoasioissa?

Mä toivotan nyt kaikille hyvät viikonloput jo ennakkoon, koska miniloma jo kutsuu meikäläistä :D

Iceland, here we come!

8 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille! <3 Islanti on ihana. Kylmä, mutta ihana. Kannattaa varata tarpeeksi vaatetta mukaan, erityisesti jos menette Geysiriä katsomaan. Ja Blue Lagoon on ihan must. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Meille tais sattua just kaikkein tuulisimmat ja sateisimmat sääennusteet, että pitää tosiaan ottaa lämpimästi vaatetta mukaan :D Geysir ja joitain vesiputouksia kuuluu retkisuunnitelmaan ainakin. Katotaan jos blue lagoonille ehditään, kun on vähän jo päivät bookattu noille retkille :) Jos ei niin täytyy varmaan käydä toistekkin Islannissa ;D

      Poista
  2. Jos ihan loppukeväästä lähete vasta laitetaan niin voipa mennä syksylle ensikäynti klinikalla. Me saatiin aika noin kuukauden päähän lähetteestä. Vähemmän siellä tapahtuu mitään juhannuksen ja elokuun alun välissä. Vaikka meillä aikanaan oli kyllä alkionsiirto joskus heinäkuun alussa. Aika tuuripeliä varmaan, kuinka käy. Tosin muutenkin tympeää hassata heinäkuuta lapsettomuushässäkkään, ehtiihän sitä elokuullakin :)

    Mukavaa lomaa ja ehkä uuden askeleen ottoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo, niin mä vähän epäilinkin, että kesä menee sit taukoillessa, mut toisaalta mukavahan se on sit nauttia kesästä, kun ei tarvi stressata :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)