27. maaliskuuta 2017

Täällä taas!

Reissusta ollaan nyt palattu ja voi vitsi oli kyllä ihan mieletön kokemus. Islanti on kyllä ihan huikea paikka ja ihmiset siellä on niin ihanan lepposia kaikki :D Pakko päästä vielä joskus uudestaan sinne!
Thingvellir
Ja arvatkaapas mitä! Menkat ei ees yllättäneet kesken reissun. Yllättävää! Kalenterisovellukseni kertoo, että tänään on vielä kaksi päivää jäljellä vuodon alkuun, joten jos tuo pitää paikkansa, niin täytyy kyllä antaa aplodit tälle luomukierron keltarauhaselle. Toimii!

Kaikenlaisia oireita tuo keltsi onkin tässä kierrossa aiheuttanut. Oikeastaan aika lähelle niitä lugesteronin aiheuttamia oireitä mennään. Lämmöt on pysynyt korkeella, ainakin vilunväreistä päätellen. Matkalla en tietenkään mitannut, eikä tämänkään aamuista tulosta voi oikein pitää pätevänä kaiken univajeen ja matkailun takia, mutta ei se kuitenkaan vielä ihan täysin ole romahtanut. Mittasin siis tänään 36.41 astetta ja toisella mittauksella vielä 36.64 astetta. Muita oireita onkin sitten kuivat limakalvot (nenästä tulee niistäessä verta) ja suu on koko ajan ihan rutikuiva. Koko ajan on ihan kauhea jano. Lentomatkallakin taisin juoda yhden 0,5 litran vesipullon ja toisen samanlaisen limupullon kokonaan ja jano oli edelleen kova. Retkilläkin kannoin aina vesipulloa mukana. Sen sijaan kuitenkin alakerrassa ei olekkaan niin kuivaa, ainakaan miehen mielestä :D Taitaa enteillä menkkoja saapuvaksi nuo loppukierron limat.

Mutta olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että tuo keltsi tuntuu välillä toimivan ihan hyvinkin.

Reissussa onnistuin vissiin vähän vilustuttamaan itseni, koska kurkku on ollut eilisestä asti karhean kipeänä. Tietenkään tämä kuiva suu ei yhtään auta asiaa ja sen takia olenkin saanut juosta koko ajan vessassa, koska yritän pitää kuivan kurkkuni kosteana juomalla litroittain teetä :D

Tänään alkaakin sitten lattianpurkuoperaatio. Saas nähdä pysynkö hereillä, kun kotiin pääsen, sillä reissuväsymys painaa aikas kovastikkin.

Noh ei auta itku markkinoilla! Ihanaa maanantaita kaikille!
Gullfoss

8 kommenttia:

  1. Well hello :) mahtavaa saada sut takaisin rinkiin <3

    Ihana kuulla, että matka oli unohtumaton, Islanti on taatusti hieno kohde matkustaa. Voi kun sais muutaman kuvan tänne ;) ?

    Hihih, mä rupee aina elättelemään toiveita kun oireet poikkeaa normaalista, mistä sitä tietää vaikka teillä ois tärppikierto? :P

    Tsemppii remppahommiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well hello hello :D Voisinkin oikeastaan pari ihanaa vesiputouskuvaa pistää tännekkin esille.
      Haha musta nuo oireet tuntuu ihan normaali lugekierron oireilta :D Välillä niitä on enemmän ja välillä vähemmän. Nyt vaan ei ole kyseessä lugekierto, niin yhdistän oireet toimivaan keltarauhaseen :) Toivottavasti oliskin positiivinen ylläripylläri ;D Kiitos tsempeistä. Tuun olemaan niiiiin poikki tän viikon jälkeen xD

      Poista
  2. Eikö sulle oikeasti tule mieleen et kaikki noi oireet voisivat olla myös alkuraskauden oireita?! :O vai "suojeletko" itseäsi pettymykseltä ja hoet että kaikki vaan johtuu keltsistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin monta kertaa vastaavia oireita kokeneena, väitän niiden olevan vaan progesteronista johtuvia oireita :D Tietysti saatan myös suojella itseäni putoamasta liian korkealta :) Luomuraskaus tuntuu 2,5 vuoden jälkeen jo hieman liian utopistiselta ajatukselta :D Toivottavasti olisin väärässä ;)

      Poista
  3. Moikka :) Mukava kuulla,että reissu oli onnistunut. Varmana oli ihana paikka. Islantiin oli kyllä joskus kiva mennä.
    Sehän on positiivista, että keltarauhanen toimii nyt paremmin ja vielä luomukierrossa. Oi jospa sille olisi vieläkin terkeämpi syy <3 kiva et teillä on kotiprojektikin menossa. Saa vähän muutakin mielenpäälle :)
    Mulla alkoi tänään äitiysloma. Ei kyllä meinaa pysyä perässä tän tahdissa. On ollu yli 10v säännöllistä työelämää takana ni ei tätä lomaa viel oikee osaa sisäistää. Paljon tsemppiä loppukiertoon!
    Tuli muuten mieleen et itsellä on kurkku karheena vähän samallatavalla kuin viimevuonna ja tuolla pihalla on todella sankka katupöly ilmassa. Vie äänen ihan painoksiin. Tietty kohta alkaa kauhee siitepölyaikakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii pitkästä aikaa! :) Ihanaa, siellä on alkanut jo äippälomakin. Tuntuu varmasti oudolta yhtäkkiä vaan olla vaan kotona eikä tarvikkaan mennä maanantaina töihin :D
      Joo täällä on nyt keltarauhanen toiminut ihmeellisen hyvin. Luteaalivaihe on nyt saavuttanut ihanteellisen 14 pv ja pian selviääkin jo, että jyllääkö siellä jo jotkut muutkin hormonit :D En ole uskaltanut vielä testailla.
      Mulle tuli tosiaan varmaan siitä lentokoneen ilmastoinnista joku pieni köhä, kun kurkku on edelleen käheenä. Toki tuo katupölykään ei yhtään auta asiaa, mutta onneksi sentään siitepölystä ei ole mulle ollut koskaan harmia :D
      Mutta mukavaa äippälomaa ja loppuodotusta sinne! ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)