10. maaliskuuta 2017

Selittämätön

Aamulämpö näytti tänään 36.12 astetta, joten ovista ei ainakaan vielä ole tapahtunut. Testikin näytti vielä eilen ihan selkeätä negaa, joten ei se ovis nyt ihan vielä ole tulossa. Kai.

Eilinen tiputtelu jäikin vain tuhrutteluksi. Ei siihen tampooniinkaan sitten jäänyt kuin vähän limansekaisia punaisia viiruja. En lopulta tarvinnut edes sitä pikkuhousunsuojaa, koska se oli niin niukkaa. Mietin myös, että olisko se voinut johtua edellispäivän yhdynnästä, mutta tuhruttelu oli mielestäni ihan tuoretta, koska se oli punertavaa eikä ruskeaa, joten tuskin se siitäkään sitten johtui.

Tänään aamulla huomasin ehkä vähän jotain oranssia, mutta sitä oli niin vähän, että en laskisi sitä edes minkäänsortin vuodoksi. Saa nähdä mihin tämä vielä kehittyy. Joka tapauksessa jatkan nyt testaamista, jos sieltä se lh-huippu vielä jossain vaiheessa ilmaantuisi.

Olipas taas ihanan yksityiskohtaista eritteiden analysointia :D

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tosi outoa! Olikos sullakin PCO taipuvaiset munikset? Mietin voisko jotenkin olla siitä,kun eikös se aiheuta välitiputtelujakin? Mulla oli vuosi sitten niin että kierron puolivälistä asti tiputtelin joka toinen päivä. Outoa! Mutta toisaalta, voihan se olla siitäkin mitä epäilit ;) Nyt ovista vaan testailet, josko se olis ovella jo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on todettu pco/mfo-tyyppiset munasarjat. Ei ihan puhtaasti sellaista helminauhamaista vaan myös niitä sikinsokin olevia on paljon :D Mulla oli sillon joskus vuosi sitten kans yks kierto missä tuli tota tiputtelua kans oviksesta asti noin viikon verran ja sit tuli tosi niukat menkat perään. Sen jälkeen ei ookkaan ollut mitään tiputteluja, kun oon käyttänyt teroja ja lugeja millon missäkin kierrossa :D
      Tuo tuhruttelu vois tietty olla myös peuhailuista johtuvaa, mut ei oo kyl koskaan ennen tuommosta tullu. Jospa siellä olis se ovis ihan holleilla ja sen puhkeaminen on aiheuttanut jotain pientä vuotoa. Se selvinnee lähipäivinä :)

      Poista
  2. Tämä eritteiden analysointi on joillekin lukijoille todella tärkeää, jotka elää samaa vaihetta, joten arvostan, että kirjoitat tänne niin kuin asiat ovat :) hatun nosto sulle!

    Hm... tuohon tuhruun on kyllä hirmu vaikea keksiä mitään syytä, ekana tulisi mieleen, että siellä on teidän peuhailun lomassa limakalvoa rikkoutunut ja siellä jokin pieni haava vuotelee ajoittain? Voisiko olla?

    Mikäs KP sulla tänään on menossa? Millonka odottelisit ovista saapuvaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että vertaistukea täältä ainakin löytyy :D Välillä voi olla vaikea löytää oireilleen mitään tietoa ja sillon jo pelkkä vertaistuki voi auttaa.
      Tavallaan se vois ollakkin peuhailusta vaikka joku rikkoutunut miniverisuoni tjms, mutta mietin, että eikö se silloin olis jo ruskeaa, jos edellispäivänä on rikkoutunut peuhatessa. Paha mennä sanomaan :D
      Mulla on nyt vissiin kp 16 ja normaalisti ovis tulee vasta joskus kp 20 tietämillä. Jännä nähdä miten tässä kierrossa menee, kun on tullut noilla hormoneilla ohjailtua kiertoja jo ihan kiitettävästi :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)