16. maaliskuuta 2017

Up - kohti korkeuksia

Tänä aamuna lämpö näytti jo 36.41 astetta, joten voinemme todeta oviksen todella tapahtuneen. Toki siis ilman ultria ja verikokeita...
Eilen iltapäivällä tunsinkin pientä muljahtelevaa paineen tunnetta munisten seutuvilla, että olisin ihmetellut, jos tänään ei olisi lämmöt nousseet yhtään. Huomenna toivottavasti lämpö on vieläkin korkeammalla.

Mä olen nyt miettinyt kovasti sitä, että otanko luget käyttöön tähän kiertoon vai en ja mä päätin, että mä EN ota niitä nyt tähän kiertoon, vaan oon nyt ihan koko kierron luomuna. Ihan silläkin uhalla, että vuoto jostain syystä alkaiskin kesken meiän reissun. Ei ois meinaan eka kerta kun menkat alkaa reissussa. Varmaan neljä kertaa ainakin on käynyt niin, että menkat on alkanut just sillon paluupäivänä ja sit ollaan kärvistelty menkkakrampeissa lentokentällä.

Mulla ei oo tän kierron suhteen muutenkaan ollut mitkään kovin suuret toivot raskautua. Ensinnäkin tuo myöhäinen ovis on ollut mulle aina vähän huono merkki, kun ainoat kerrat kun olen raskaaksi tullut, niin ovis on ollut kuin ihmeen kaupalla ajoissa. Toiseks oon nyt stressannu ihan kiitettävästi niin töissä kuin kotonakin kuin raha-asioissakin. Alkaa meinaan olla tili aika tyhjä noiden remppatarvikkeiden(ja matkan lentojen, majoituksen ja retkien) oston takia ja vielä pitäis kehittää taistelusuunnitelma meiän kämpän tyhjentämisen ja vanhan lattian purkuhomman suhteen. Ja voitte varmaan kuvitella, ettei tuo perkuleen lentolakkokaan kauheasti stressiä tässä vaiheessa alenna.

Voi olla, että nämä "dpot" tulee menemään kuin siivillä, sillä en ehdi nyt juuri ajatustakaan vauvahaaveille varata. Onneksi huomenna on jo perjantai. Viikonlopusta tulee taas työntäyteinen!

Palaillaan kunhan ehditään :D

3 kommenttia:

  1. Mä kyllä nostan hattua, että otat nyt täysin luomukierron väliin ja lähdet reissuun löysin rantein, vauvajutut kyllä odottavat kotona :)

    Tuosta myöhäisestä ovulaatiosta. Olen kuullut kyllä raskautumisia myöhäisellä ovulla ja lyhyellä luteaali-vaiheella, mutta kyllä ihan oikeassa olet, se luo oman haasteensa hedelmöittyneen munasolun kiinnittymiseen. Keskustelin asiasta klinikalla lääkärini kanssa ja hän kertoi, että jos ovu tulee myöhään, ei munasolu ehdi kohtuun niin pian, että kohdun limakalvo olisi vielä vastaanottavassa kunnossa, koska valmistautuu jo tyhjenemään. En ole nyt ihan saletti, mutta käsitin, että se pinta jotenkin muuttuu "ei niin vastaanottavaiseksi" hyvissä ajoin ennen menkkojen alkua. Siksi kai se väh. 10 päivän luteaali olis hyvä olla. Tämä tuli puheeksi, koska yksi ainut luomu ovu välikierrossa tuli vasta kp20.

    Mutta en tarkoita, että tämä merkkaisi automaattisesti ettei raskautuminen ole mahdollista myöhäisellä ovulla! Kaikki on mahdollista <3

    Todella harmi kuulla, että stressiä pukkaa muista suunnista :/ nää voi olla tyhjiä sanoja ja kliseitä, mutta sanon silti: asiat järjestyy kyllä, ja varmasti järjestyykin <3 sovitaan niin, että lentolakko ei tuu pilaa teidän reissua mitenkään, kasvatat rahapuun pihaan ja noukit sieltä loput eurot remppaan ja teille ilmaantuu tyhjä varastokontti pihaan, jonne voitte tyhjentää romppeet lattiarempan ajaksi. Meniskö näin?

    Muistahan myös hieman levähtää viikonloppuna, ettet uuvuta itseäsi kaiken alle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä itseasiassa just lueskelinkin vähän tuosta, että limakalvojen pitäisi olla just tietynlaiset siinä vaiheessa kun munasolu yrittää kiinnittyä. Toki mitä nyt noissa vasteultrissa ollaan todettu, niin ei mulla se limakalvokaan kasva kovin nopeasti, et ehkä peli ei oo ihan menetetty :D Mut nyt en jaksa stressata siitä. Nyt keskityn vähän muuhunkin elämään välillä ja sitten kun on sen aika niin otan puhelimen käteen ja soittelen vaikka sitä lähetettä poliklinikalle tjms :D Se on sit sen ajan murhe.
      Täytyy ottaa päivä kerrallaan. Niin raha, kuin muissakin asioissa. Me varmaan käydään vuokraamassa peräkärry sorttiasemalta ni saadaan purkujäte pois tieltä :D Siinä vasta hommaa riittää. Kyllä tää tästä.
      Täytyy varmaan käydä hakemassa yks pullo viiniä alkosta, niin jos sillä sais ittensä hetkeks rauhottumaan :D
      Kiitos taas sulle, oot ihana :) ♥

      Poista
  2. Kuulostaa täydelliseltä suunnitelmalta <3 ja todellakin ne aivot nyt narikkaan ja keskityt muihin juttuihin :)

    Päivä kerrallaan, sinäpä sen sanoit <3

    Hmm... viiniä....Nauti!!!:)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)