24. helmikuuta 2016

Joko näkyy?

Heräsin tänään aamulla 20 minuuttia ennen kellon herätystä. Mahassa myllersi ja oli huono olo. Tiesin, että olis pitänyt syödä vielä jotain ennen nukkumaan menoa, mutta jätin väliin. Päätin nousta vessaan ja koska oli kerrankin vähän ylimääräistä aikaakin, niin päätinpä tehdä viimein sen toisen liuskatestin. Tässä tulos:

Mä oon ihan varma, että puhelimen näytöllä se oli vielä paljon selkeämpi...

Tänään on dpo 17 ja edelleen liuska näyttää hailakkaa. Siis lähes olematon. Alkoi kiukuttaa nuo tyhmät liuskat. Kuka noihin muka oikeesti saa mitään tulosta aikaiseksi. Päätin kokeilla huvikseni yhtä ylimääräistä ovulaatiotestiä ja tulos pärähti ruutuun samantien:


Testiviiva on siis huomattavasti tummempi kuin kontrolliviiva. Voiko tähän luottaa? Ovista tässä tuskin ainakaan on tapahtumassa :D

Tilasin Raskauskeijusta digitestin ja olettaisin sen saapuvan postissa joko tänään tai viimeistään huomenna. Sen ei luulis ainakaan jättävän enää arvailujen varaan. Toivottavasti sentään. Vähän mua kuitenkin lohduttaa, että mun mielestä tuo tän päivänen testi näytti jo huomattavasti selkeämpää haamua kuin viimeksi. No eihän se tietenkään tuosta kuvasta välity, mutta itseäni se vähän lohdutti :D Sehän riittää.

Jos vielä muutaman testin tekis, ennen kuin lähden kaivelemaan neuvolan puhelinnumeroa :)

15 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa, onnea hurjasti!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos <3 Vähän ujosti arastellen vielä uskaltaa ottaa onnitteluja vastaan :D

      Poista
  2. Uskallan jo onnitella!♡ Kyllä ainakin mulla ovistestit toimivat hyvin raskaustestinä ja noi ns. herkät halpistestit olivat ihan susia, eli pitkään näyttivät ihan negaakin, vaikka raskaus oli todettu jo veritestillläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihana kuulla, ettei johdu pelkästään minusta, ettei liuskan viiva tummu nopeammin :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) toivottavasti pysyy matkassa!

      Poista
  4. No itselläni kyllä on aina liusatestitkin toimineet enkä ole kuullut koskaan kenestäkään, jolla ne eivät olisi toimineet. Ihan samalla tavallahan se toimii kuin puikkotestitkin.

    Mutta itselleni kaikista herkin Suomen markkinoilla olevista testeistä on ollut CB:N testi johon tulee plussa (ei siis digitesti) näitä löytää apteekeista eikä maksa maltaita :)

    Ja tuo ovistesti kyllä myös usein kertoo raskaudesta joten sinuna olisin kyllä jo aika innoissaan :)

    HCG tuplaantuu joka toinen päivä joten viivatkin sitä mukaa kyllä tulee selvemmin näkyyn jos raskaana ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että just nuo kyseiset liuskat on vaan surkeita. Kontrolliviivakin niin vaalea. Tai sitten voi olla, että en tuota vaan sitä hormonia niin paljoa. Pitää varmaan käydä apteekin kautta kotimatkalla vielä :) Varovasti askel kerrallaan.

      Poista
  5. Suosittelen tekemään digitestin, sen kanssa kun ei tarvitse arpoa. Toinen hyvä on PregCheck, näyttää tosi aikaisessa vaiheessa jo vahvaa viivaa. Toisaalta olet jo dpo 17 eli kyllä raskauden pitäisi näkyä testissä jo... Ovistesteillä raskauden testaamisesta en tiedä, mutta suosittelen tosiaan erimerkkisten testien käyttöä raskauden varmistamiseksi. Jospa nuo testit oli vain huonoja ja viiva vahvistuu kunnon raskaudeksi! :) Ja tottakai se, ettei menkat ole alkaneet on aina hyvä merkki! Ei kannata kuitenkaan vielä maalailla pilvilinnoja, itse olen oppinut tosi varovaikseksi näiden juttujen suhteen. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Foorumeita lueskeltuani olen huomannut monen tehneen ovistestejä raskautta epäillessään, koska se kuulemma näyttää vahvempaa viivaa ennen raskaustestiä. En tiedä mihin perustuu, mutta oli pakko kokeilla :D Eihän tässä kiire mihkään, askel kerrallaan.

      Poista
  6. Tee nyt joku kunnon testi pian hyvä ihminen :) Aika outoa muuten, että testiviivakin on noin hailakka tossa ekassa kuvassa, ei siis ihme jos raskausviivakin on heikko. En ole kai noita testejä käyttänyt. Onnittelut siis, toivon mukaan tämä on nyt sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo noi on noita kaupanpäällisiä :D En ole siis vielä vartavasten yhtään r-testiä ostanut. Täytynee kipasta apteekin kautta kotimatkalla :)

      Poista
  7. Voi että miten ihanaa ja jännittävää!! Onnea. Nyt vaan uutta testiä tänne näkyville :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ^_^ Joo pitää ostaa joku vähän selkeemmin luettavissa oleva testi :D

      Poista
  8. Kiitoksia! pidetään peukkuja, että pysyy matkassa :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)