22. helmikuuta 2016

Harhanäkyjä

Kun pääsin töistä kotiin, pissin purkkiin ja upotin testiliuskan siihen. Tulos: määrittelemätön :D

Okei pakko myöntää, että iltapäivällä työpäivän jälkeen ja vasta dpo 15, ei ehkä ole paras mahdollinen aika tehdä raskaustestiä, mutta kun kääk. Saatoin nähdä haamun!!

Yritin ottaa siitä puhelimellani kuvia, mutta eihän siihen nyt mitään tarttunut. Tai välillä kuvittelin näkeväni ihan selvän haamun, mutta koneelta kuvat katsottuani en näe yhtään mitään. Taidan kuvitella koko kummituksen. Nyt annankin teidän antaa vapaasti mielipiteenne testin tuloksesta:


Yritin sitä kovasti käännellä ja väännellä, mutta en saanut parempaa kuvaa. Se varmaan kertoo myös aika paljon, että tuo kontrolliviiva on myös aika hailakka, että ehkä aamupissasta olisi parempi tehdä sitten se seuraava testi. Noh sen verran nyt ainakin voin todeta, että menkat eivät ole vielä alkaneet, joten toivoa kait on.

Voisin pistää taas raskauskeiju.fistä yhden digitestin tilaukseen. Josko sillon näkyis jo selkeempi tulos.

7 kommenttia:

 1. Heippa! Pakko kommentoida kun olen jännännyt täällä sun puolesta, minusta tossa ylemmässä kuvassa näyttäisi olevan todella haalea viiva. Voi olla että aivot näkee vähän mitä haluaa nähdä..mutta toivotaan että se siitä tummuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tervetuloa kuumeiluklubiin :D mä oon niin paljon tehny vesiselviä negoja, et ekaa kertaa näin mielestäni selkeän haamun tai minkälie viivanpaikan :) toivotaan että tummuu vielä!

   Poista
 2. Aivan selkeä haamu! Noi testit ei sit oo ollenlaan herkkiä, äkkiä Pc tai digi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näetkö säkin sen?? :D en oo koskaan ennen saanu ku ihan selkeitä negoja, niin tuo oli musta jo ihan selkee haamu. Pitää ostaa lisää testejä :D huomaa monikko. Heh.

   Poista
  2. Näen SELVÄSTI! Aamulla heti testiä ja tilannepäivitystä! Miten voikin tulla onnelliseksi tuntemattoman puolesta. <3
   -yksi pieni h.

   Poista
 3. Hei Alina,

  Yritin kommentoida jo eilen edelliseen postaukseesi mutta jostain syystä mun kännykkä lagas joka kerta niin kokeillaan nyt koneen kautta.

  Ensinnäkin noi sun kuvailemat eiliset oireet ovat tasan tarkkaan samat mitä itsekin olen kokenut kummankin raskauden alussa! Monet sanoo että vatsa menee kovalle raskaudessa, itselläni se on taas ollut juuri päinvastaista koko ensimmäisen kolmanneksen aikana :D
  Ja kuiva suu, rinnat kipeät ja paha olo!!

  Ja nyt kun katson noita kuvia r-testistä niin itse ainakin näen haamun. Tossa tokassakin kuvassa näkyy selkeästi että alareunassa on testiviiva saanut punaista väriä. Uskon että tänä aamuna testin tulos on jo vahvempi :) Itse olen saanut noihin liuskatesteihin ihan yhtä helposti positiivisen kuin muihinkin testeihin, että sinuna luottaisin jo noihinkin itsessään. Turha ostella kalliita digitaalisia, niihin saa helposti pienen omaisuuden tuhlattua :D

  Olen seurannut blogiasi syksystä saakka. En ole koskaan aiemmin seurannut lapsettomuusblogeja koska aihe ei ole ollut millään tavalla läheinen itselleni, mutta löysin sattumalta blogisi kun syksyllä plussatessani etsin raskausblogeja ja jäin tähän ihan koukkuun. Toivon niin kovasti plussaa teille! :) Olette sen kyllä ansainneet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos hirmuisesti ihanasta kommentistasi <3 Olen ihan sanaton :) Mulla on vielä yksi liuska jäljellä ja yhden digin ehdin laittaa tilaukseen :D Jos vaikka se "raskaana"ilmoitus pärähtää ruutuun, niin siitä on kyllä pakko ottaa kuva. Heh heh. Toivottavasti kaikki nyt menis hyvin. Tätä on meinaan odotettu jo "pienen" tovin :) Iih!

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)