23. helmikuuta 2016

Katse tulevaan - mitä jos?

Okei, ensinnäkin pahoittelut lukijoille, en tänään aamulla ehtinyt tehdä uutta testiä, mutta koitan ehtiä huomenna. Meinasin jo myöhästyä junasta, kun vatsa olikin tällä kertaa vähän kovalla. Tässä pieni vinkki kaikille; jos vatsa on löysällä, niin syöppä varrasleipää (juustolla ja kurkulla, nam) tai vaikka muutama hapankorppu, niin johan menee vatsa nopiaa kovaksi :D Kuituja, kuituja!

Noniin, mutta asiaan. Eilisestä haamusta innostuneena (tai noh joka kierrossahan mä vähän innostun), laskeskelin taas raskauslaskurilla mahdollisesti tulevaa laskettua aikaa ja erilaisia virstanpylväitä. Laskin edellisten kuukautisten alkamispäivästä ja toisen kerran vielä hedelmöittymispäivästä, mutta molemmat näytti saman tuloksen; tänään olisi rv 4+2 ja laskettuaika olisi 30. lokakuuta. Aika jännä, saa nähdä tuleeko lokakuun vai marraskuun lapsi. Tai siis jos tästä nyt lapsi syntyy. Ei mennä vielä asioiden edelle.

Nyt ollaankin sitten jännän äärellä. Nimittäin ystäväni häät osuvat rv 7:n loppuun ja meidän hääpäivä ja kylpyläviikonloppu osuu rv 9:n loppuun, että saako sitä sitten pidätellä oksennusta koko päivän vai pääsisinko helpolla. Epäilen ensimmäistä. Sitten vielä se meidän häämatka. Tämäpä vasta mielenkiintoinen onkin, koska se osuu rv 24:n loppuun. Onko tuo sitä ihanaa keskiraskauden aikaa vai ollaanko silloin jo vuodelevossa. Niin mun tuuria taas, mutta onneksi kyseessä on kuitenkin vaan hemmotteluloma ihanassa hotellissa, ihanassa sviitissä. Ai että, en malta odottaa.

Mutta juu tällaista tällä kertaa pohdin. Ainiin sitten olis vielä se julkistamisasia. Joko sillon meiän hääpäivänä uskaltaa kertoa keskenmenonkin uhalla vai yrittääkö siitä vielä luistaa jotenkin? Tällä hetkellä mul on ihan sellanen fiilis, et haluan kertoa koko maailmalle, että me saatiin haamu! :D Okei, ei ehkä ihan vielä. Teen ensin sen digin ja jos näytölle pärähtää "raskaana", niin otan siitä heti kuvan ja laitan sen ainakin Tiinalle ensimmäisenä. Tai sit kerron kasvotusten. Tiina varmaan pillahtaa itkuun kun kuulee. Meiän piti olla samaan aikaan raskaana, mutta mulla kestikin 1,5 vuotta pidempään.

Okei, okei, askel kerrallaan. Yritän hillitän itseäni :)

6 kommenttia:

 1. Aikainen kertominen tai vaatteiden ostelu tietää huonoa onnea. Itse en kertoisi :-( omille vanhemmilleni ja miehen vanhemmille. Ja toki parhaaalle ystävälle! Tänään testiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toisaalta saattaa olla, mutta olen kyllä valmistunut enemmän siihen, että mun tuurilla menee kesken, kuin että tämä nyt oikeasti toteutuisi :O Vaatteisiin tai tarvikkeisiin tuskin kajoan vielä pitkään aikaan :D Voi olla, että ekat vaatteet ostaa kyllä isovanhemmat.

   Poista
 2. Itse en usko siihen, että ajatuksilla ja aikaisin kertomisella voi aiheuttaa keskenmenon!

  Itse en ekan raskauden kohdalla uskaltanut kertoa ulkopuoliselle ja sitten kun tuli keskenmeno niin toivoin että läheiset olisivat tienneet, koska halusin heille jakaa suuren surunkin. Siispä seuraavassa raskaudessa mä sitten kerroin niille, joiden kanssa jaoin muutenkin ilot ja surut ja kerroin jopa samana päivänä kun sain haamun eikä se mitään huonoa onnea tuonut :)

  Kaikki omalla tavallaan ja kertoa kannattaa juuri silloin kuin itsestä hyvälle tuntuu

  Mut asiasta kukkaruukkuun: Teethän huomenna aamulla testin?

  siis en ymmärrä miten ihmeessä pystyt "panttaamaan" sitä toista liuskatestiä? Vai pelkäätkö alitajuisesti negatiivista tulosta?
  Itse olin semmoinen hullu et taisin tehdä samankin päivän aikana useamman testin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon muutenkin niin huono valehtelee, et kerron varmaan kaikille lähimmille kavereille heti tilaisuuden tullen :D
   Noh noh, malttakaas nyt rakkaat kanssasisaret. Mul on ollu vähän hoppua, niin en ole ehtinyt testailemaan, mutta tänä aamuna tein testin ja kerron siitä ihan kohta puolin lisää :)

   Poista
 3. Mä päivitän joka toinen minuutti selaimellani sun blogin etusivua että jos olis tullut uusi postaus. Mä niin olen jännityksessä sun puolesta :) joko testasit?!?! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana :D Tein aamulla testin. Kerron siitä ihan kohta puolin lisää.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)