24. helmikuuta 2016

Positiivista!

Digitesti ei ollutkaan ehtinyt vielä tämän päivän postiin, mutta onneksi käväsin kotimatkalla apteekin kautta ja ostin varuiksi vielä yhden testin.

Odottelin miestä kotiin ja kun hän viimein tuli, esittelin hänelle ostokseni. Mieheni oli vähän epäileväinen, että nytkö jo, mutta oli innoissaan mukana selvittämässä tulosta.

Pissasin tikkuun ja jätin sen hetkeksi pöydälle odottelemaan ja hain mieheni katsomaan tuloksen:


Apteekin testi ei jätä arvailujen varaan; se on positiivinen!!! Mieheltä pääsi samantien huudahdus: "jes!!" :D Onnittelin miestä toimivista siittiöistä.

Nyt sitten vaan toivotaan, että pikkuinen pysyy matkassa ♥

21 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea! Jään seuraamaan taivaltasi :) Täällä mennään 13+1; yksi km takana, nyt alkaa jo luottaa että tällä kertaa onnistuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Teillä alkaa olla jo eka kolmannes takana. Varmasti uskaltaa jo luottaa pikkuhiljaa. Onnea odotukseen!

   Poista
 2. Hei onnea!!! <3 hauskaa kun itsellä melkein sama tilanne tai no vähän jäljessä tullaan ;) tänään ensimmäisen terolut kuurin seitsemäs tabletti otossa... Onko sulla tietoa missä kierron vaiheessa tota ovistestiä voi käyttää " raskaustestinä"? :) varmaan kuvittelen itelle kaikkia raskausoireita mut toivotaan että plussa tulis tännekki :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Vielä ehtii paljon tapahtua, mutta toivotaan, että pysyy matkassa :)

   Poista
 4. Paljon onnea odotukseen! Aloin tammikuussa seurailla tätä blogia ja jännittää tuleeko pian plussa :) Ei kannata turhista stressata vaikka kaikki huolestuttaa aluksi! Huomaa sitten jälkeenpäin että se oli turhaa tai jos jotain pahaa tapahtuisi ei siihen voi itse vaikuttaa joten on kuitenkin huolehtinut turhaan :D Olen itse toisella kolmanneksella menossa ja huomaan miten liikaa pelkäsi kaikkea alussa. Ihanaa seurata matkaasi tästä eteenpäin :) Onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon! :) Tää on vielä sen verran uutta minulle, että en osaa vielä kauheasti edes stressata :D Ja mulla nyt on muutenkin vähän sellanen elämän asenne että "what happens, happens" ja siihen tuskin pystyy itse kauheasti vaikuttamaan. Jo pelkkä positiivinen r-testi on jo yksi uusi kokemus lisää :D Toivotaan kuitenkin, että kaikki menee hyvin.

   Poista
 5. Wau, mahdottomasti onnea! Muistan tuon hetken vielä niin elävästi (meillä testi näytti positiivista vuosi sitten), nauti raskaudesta, 9kk menee hurjan äkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli, olenkin blogiasi seuraillut :) Joko siitä on vuosi! :D Aika tosiaan lentää. Tässä alussa sitä tosin toivois, että aika menis himpun verran nopiampaa :) Nooh, äkkiähän se menee. Kunhan vaan kaikki menisi hyvin.

   Poista
 6. Onneksi olkoon!! :) Selkeä positiivinenhan se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alana :) Joo tuohon testiin uskaltaa jo luottaa :D

   Poista
 7. Paljon onnea! Apteekin testi on tunnetusti luotettava ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Helmi :) Olis pitäny jo heti alussa ostaa joku vähän luotettavampi testi kuin nuo kaupanpäällis liuskat :D Nooh pidettiin vähän jännityksessä ;)

   Poista
 8. Mieletöntä! Onnea ihan hirmuisen paljon! :) <3
  Kyllä tuo on nyt ihan selkeä plussa. Ja totta kai nyt saa iloita, tietenkin yksi jalka kannattaa pitää maassa näin aikaisessa vaiheessa, mutta tilastollisestikin nyt on paljon suuremmat mahdollisuudet että KAIKKI menee hyvin kuin että menisi huonosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Tosiaan näin ummikkona sitä on varmasti alussa ihan jalat maassa :D Tuo positiivinen testi oli jo yksi suuri etappi, joten nyt ei oikeen edes tiedä mitä tekis seuraavaksi.

   Poista
 9. Nyt kyllä saa soittaa neuvolaan! Muistan, kuinka jännittävä hetki sekin oli kun ensimmäisen kerran soittelin :)

  Aiotko muuten mennä varhaisultraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkö jo? :D Huii. En ole vielä ehtinyt miettimään niin pitkälle. Todennäköisesti en mene varhaisultraan, mutta ei sitä tiedä. Jospa neuvola neuvoo tätä ummikkoa :D

   Poista
 10. Kovasti onnnea plussasta!!:) <3 täällä myös tehtiin sunnuntaina ensimmäinen plussatesti kahden ja puolen vuoden lapsettomuuden jälkeen! :) ekan IVFn tuoresiirto onnistui.. <3

  Ollaan varmaan aika samoilla "viikoilla" :) (hassua puhua mistään raskausviikoista.. :D)

  Milloin sulla suurinpiirtein olis nyt laskettu aika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon ja hirmuiset onnittelut myös sinulle! Teillä on ollut taivalta jo huomattavasti pidempään takana, mutta onneksi odotus palkitaan :) Tekemäni laskurin mukaan laskettu aika olisi 30.10 :D Tänään rv 4+4.

   Poista
  2. Kiitos!! :') <3

   Ei tätä oo tajunnut vielä ollenkaan, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala mennä korvien väliin.. :D nykylääketiede on uskomatonta!

   Mulla on nyt 5+2 ja la 25.10.. :)

   Nuo sun oireet on ollut hyvin pitkälti samat kun mulla, rinnan kipeät ja maha sekaisin... Etovaa oloakin tulee heti jos ei oo syöny! Mutta kaikki oireet on erittäin tervetulleita, arvostan jokaista hetkeä mitä tämä raskaus tuo tullessaan.. <3

   Kahden viikon päästä meillä olis viikon ulkomaanreissu tiedossa, ja vähän on pistänyt miettimään et mitenkähän sen kanssa käy! Joudunko oksentaa lentomatkat ja makaanko koko viikon hotellissa huonoa oloa potemassa.. :D melko jännittäväksi tämä elämä heittäytyi ihan yhtäkkiä!

   Hienoa että joku muukin on nyt lähes samoissa päivissä kun minä, saadaan (toivottavasti) yhdessä jännäillä seuraavat n. 35 viikkoa.. ;)

   Poista
  3. Hiih jännittävää! :D Mullakin olis vielä kolmeviikkoa töitä ja sit loma (saa potea huonoa oloa kotona :D) Sitä ennen olis kyllä ne yhdet häät, joista pitäis kaason roolissa suoriutua. Vähän jo mietin, että toivottavasti ei siinä kirkossa kaikkien edessä iske joku huono-olo kohtaus :D No mutta ainakin on oireita, että tietää mistä se johtuu. Kai sekin on positiivista :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)