8. helmikuuta 2016

Malttamaton

Perjantaina tuli taas pieni romahdus omalle kohdalle, kun huomasin tiputteluvuodon taas alkaneen. Tuli semmonen instant vitutus, että "mikä *ittu tätä kroppaa oikein vaivaa". Varasin sitten hätäpäissäni heti ajan gynelle. Noh lauantaina mentiin sitten miehen kanssa yhdessä käymään siellä, että voisin sitten samalla kysellä ohimennen siitä spermanäytteestä ja kerroin tiputtelun taas alkaneen.

Eniten mua hämää se, että viime kierrossa ovulaatio tapahtui siis vasemmassa munasarjassa ja se tuli tosi myöhään ja sen myös selkeästi tunsi, että nyt se munasolu muljahti. Kaikki verikokeetkin näytti normaalia. Sitten taas se edeltävä kierto, jossa oli sitä tiputtelua ekan kerran, oli pituudeltaan normaalimpi (29 pv), mutta ovulaatio ei ollutkaan niin selkeä.

Noh kerroin kaikki epäilykseni gynelle ja yllätyksekseni hän määräsikin mulle sitten Teroluttia. Mä luulin, ettei mitään keinohormoneja voi ottaa, jos verikokeiden tulokset näyttää normaalia. No kävin sitten hakemassa nuo lääkkeet pikimiten apteekista ja kp 15, eli eilen, sunnuntaina otin ensimmäisen pillerin. Saas nyt nähdä vaikuttaako se tuohon tiputteluun mitenkään vai ei.

Spermanäytteestä puhuttiin sen verran, että lääkäri soittaa mulle tänään illalla ja laittaa miehelleni lähetteen Felicitakseen. Sitten kun se homma on hoidettu, voidaan alkaa miettimään sitä Clomifenia, mutta katsotaan nyt jänistääkö mies vai saadaanko tuloksia :D

Ja etteikö viikonlopussa olisi ollut taas tarpeeksi jännitystä, niin arvatkaapa mitä! Aloitin ovistikuttelun perjantaina, kun ajattelin, että ehkä se tiputtelu enteilikin ovulaatiota, mutta testi näytti nollaa. Noh lauantaina sitten muistin, että aa joo vois tehdä taas huvikseen sen ovistestin ja mitä ihmettä! Se hymyili mulle! :D Juoksin taas hymynaamani kanssa miehen luokse ja pistettiin taas samantien lakanat ryttyyn.

Huhhei, olipas taas mielenkiintoinen viikonloppu. Kaikesta huolimatta mä epäilen, että mitään ovulaatiota on tässä kierrossa kuitenkaan oikeasti tapahtunut. Mitään oireita ei ole ollut, eikä edes lämmöt ole yhtään nousseet. Kuitenkin on ihan hyvä tietää, että menkat alkaa siis todennäköisesti nyt kahden viikon päästä eli just sillon polttariviikonloppuna. Argh. Noh ei auta kuin pakata tampoonit reppuun ja menoksi :) Seuraava kierto onkin sitten meiän hääpäivän aikaan ja vähän jo epäilyttää, että ehtiikö menkat olla just sopivasti ennen meiän ihanaa hemmotteluviikonloppua vai osuuko ne just kohilleen. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Mutta tällaista taas tällä kertaa. Taukoahan tässä oli tarkoitus pitää, mutta pakkohan noita kiertoja on vähän seurailla, ettei menkat osu just ikävästi juhlien keskelle. Toivotaan, että nuo Terolutit auttaa pitämään sen seuraavankin kierron normaalin mittasena.

2 kommenttia:

 1. Hyvä juttu että kävit gynellä ja sait teroluteja!

  Itsekin olen käynyt Felicitaksella ja olen ollut erittäin tyytyväinen heidän toimintaansa ja lääkäreihin :) Ja nyt alkuraskauden aikanakin halusin mieluiten käydä siellä ultrassa parikin kertaa.

  Toivon teille parasta ja ymmärrän kyllä hyvin, että et haluakaan jäädä vain odottelemaan paikoilleen kun tulee noita ikäviä tiputteluvuotoja. Kyllähän ne on hyvä tutkituttaa mieluummin ajoissa kuin liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nyt nähdä minkälainen vaikutus niillä minuun on :D Noh ainakin tulee kokeiltua kaikkea. Voi ettäh, hirmuisen paljon onnea alkaneesta raskaudesta teille <3 Toivottavasti meilläkin nappaa sitten kun saadaan nämä perusjutut kuntoon :)

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)